ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Ντύνεται στα... Αρμάνι ο Ντέντμον!

Λίγες ημέρες μετά την ανάδειξή του σε κορυφαίο παίκτη του NBDL για το 2012, ο Τζάστιν Ντέντμον είναι μία ανάσα από το να αφήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες για λογαριασμό του κοσμοπολίτικου Μιλάνου και να γίνει συμπαίκτης με τους Φώτση και Μπουρούση!

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο βρήκε τελικά τον παίκτη που έψαχνε. Και τι παίκτη! Τον κορυφαίο για το 2012 στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ! Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, ο Τζάστιν Ντέντμον είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει με την Ολίμπια Μιλάνο και μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά

αναφέρεται, ο 26χρονος γκαρντ θα ανήκει και τυπικά στην Εμπόριο Αρμάνι εντός των επόμενων 48 ωρών!

Ο Αμερικάνος "μπόμπερ" σημείωσε τη φετινή σεζόν στο NBDL 22,8 πόντοι, 5,5 ασίστ, 3,7 ριμπάουντ και 1,6 κλεψίματα κατά μέσο όρο και οδήγησε την Οστιν Τόρος στην καλύτερη χρονιά της στο πρωτάθλημα, ενώ οι εμφανίσεις του δεν άφησαν ασυγκίνητες τις ομάδες του ΝΒΑ. Οι Σπερς και οι Ράπτορς ήταν εκείνοι που εμπιστεύθηκαν -έστω και για λίγες ημέρες- τις ικανότητές του και του πρόσφεραν 10μερα συμβόλαια.

Παρ' όλα αυτά, δεν κατάφερε να κερδίσει ένα συμβόλαιο στον μαγικό πλανήτη και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Ολίμπια Μιλάνο, η οποία κινούμενη έξυπνα, βρίσκεται πλέον μία ανάσα απ' το να τον κάνει δικό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα