ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ | Μπουρούσης: "Ευτυχισμένος για τον Ολυμπιακό"

O Γιάννης Μπουρούσης ήταν ο κορυφαίος της Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο στην αναμέτρηση με την Βενέτσια και με αφορμή την εξαιρετική του εμφάνιση - σημείωσε 27 πόντους σε ισάριθμα λεπτά συμμετοχής - παραχώρησε συνέντευξη στην "Gazzetta dello Sport".

Ο διεθνής σέντερ ρωτήθηκε για το αν είναι ευτυχισμένος για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο Φάιναλ Φορ της Πόλης

και απάντησε πως " ναι, είδα τα παιχνίδια κόντρα στη Σιένα. Αξιζαν την πρόκριση".

Όσον αφορά για την περσινή σειρά του Ολυμπιακού με την Σιένα, ο Γιάννης Μπουρούσης είχε να πει πως "προτιμώ να μην το σκέφτομαι περισσότερο", σχολίασε και εν συνεχεία μίλησε για τη ζωή στο Μιλάνο:

Σχετικά με την ζωή στο Μιλάνο ανέφερε: "Είναι πολύ ωραία. Το Μιλάνο είναι μια πόλη, στην οποία μπορεί κανείς εύκολα να ζήσει. Οπως στην Αθήνα. Οσο για το φαγητό, που με ρωτάτε; Τα ιταλικά εστιατόρια είναι εξαιρετικά. ξέρω να λέω ‘γεια σου, τι κάνεις;’. Α, και επίσης τη φράση ‘vaff…’. Αυτό ίσως ήταν καλύτερα να μην το γράψεις".

Όσον αφορά για το γεγονός ο Γιάννης Μπουρούσης έχει αρχίσει να σουτάρει περισσότερα τρίποντα, δήλωσε: "Μου το ζήτησε ο κόουτς Σκαριόλο. Για μένα το τρίποντο αποτελεί μια επιλογή στην επίθεση, που χρησιμοποιούσα και στο παρελθόν".

Ο Γιάννης Μπουρούσης ναι μεν ήταν εξαιρετικός το ματς με την Βενέτσια, αλλά για τον ίδιο υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης: "Το ξέρω. Έχασα πολλές (σ.σ βολές). Μια στις πέντε δεν είναι καλός απολογισμός. Πρέπει να δουλέψω ακόμη περισσότερο στην προπόνηση, γιατί οι βολές πρέπει να μπαίνουν. Είναι εύκολοι πόντοι".

Keywords
Τυχαία Θέματα