ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ | "'Ολοι μαζί για το Περιστέρι"

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου του ΕΣΑΚΕ, Βασίλη Οικονομίδη και του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη ξεκίνησε μία προσπάθεια ώστε το Περιστέρι να υπερνικήσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και να μπορέσει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της σεζόν 2012-13.

Το σύνθημα της προσπάθειας δεν είναι άλλο από το "όλοι μαζί για το Περιστέρι" και ήδη έχουν γίνει ουκ ολίγες συναντήσεις μεταξύ του Βασίλη Ουκονομίδη, του Ανδρέα

Παχατουρίδη και του κ.Σκορδάκη, μέλος του Δ.Σ του Περιστερίου, ώστε να βρεθεί η λύση, που θα επιστρέψει στην ομάδα των δυτικών προαστίων να δώσει το παρών και την επόμενη χρονιά στην Α1. Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ζήτησε από τον κ.Παχατουρίδη να βγει μπροστά σε αυτή την προσπάθεια και εκείνος ανέλαβε δράση.

Μέχρι το τέλος Απριλίου θα υπάρξει γενική συνέλευση η οποία θα είναι ανοικτή σε όσους όσους αγαπούν την ομάδα και στην οποία καλούνται παλιοί και νέοι παράγοντες, ιδρυτικά μέλη, πρώην και εν ενεργεία παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα της ομάδας για να συμμετάσχουν σε αυτή την Πανπεριστεριώτικη προσπάθεια προκειμένου να βρουν μία λύση στο οικονομικό αδιέξοδο ώστε το Περιστέρι να παραμείνει στην Α1.

Keywords
Τυχαία Θέματα