ΑΡΗΣ | Τα είπαν σε καλό κλίμα Αρβανίτης-Χατζηβρέττας!

Σε καλό κλίμα συνομίλησαν Λευτέρης Αρβανίτης και Νίκος Χατζηβρέττας -που επέστρεψε χθες από την Γαλλία- και οι δύο άνδρες θα έχουν εκ νέου επαφή προκειμένου να ορίσουν ραντεβού εντός της προσεχούς εβδομάδος!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Χατζηβρέττα, ενώ θα μιλήσει και τη Δευτέρα με τον 35χρονο παίκτη προκειμένου να προγραμματιστεί συνάντηση των δυο πλευρών μέσα στην επόμενη βδομάδα.

Οι δυο άνδρες τα είπαν σε καλό κλίμα και συμφώνησαν να μιλήσουν τετ α τετ

για το θέμα των οφειλών που υπάρχουν απέναντι στον πρώην αρχηγό των κίτρινων για την διετία που αγωνίστηκε στην ομάδα.

Αυτό που ενδιαφέρει πρωτίστως τον Χατζηβρέττα είναι να δοθούν εγγυήσεις από την πλευρά της διοίκησης για τα χρήματα που θα συμφωνηθεί να εισπράξει μέσω του διακανονισμού, ο οποίος πιθανόν να επιτευχθεί. Ο χρόνος αποπληρωμής περνά σε δεύτερη μοίρα. Ο Θεσσαλονικιός παίκτης είναι διατεθειμένος να δεχθεί σημαντικό "κούρεμα" των οφειλομένων, αλλά θα πρέπει η ΚΑΕ να του εγγυηθεί το υπόλοιπο ποσό.

Λεπτομέρειες ωστόσο θα συζητηθούν στο ραντεβού που θα είναι ιδιαίτερο κρίσιμο, καθώς είναι μια υπόθεση που έχει εξελιχθεί σε "αγκάθι" και ενδεχόμενη θετική έκβαση θα απαλλάξει από ένα σημαντικό βάρος τη νέα διοίκηση.

Πηγή: pressaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα