NBA | "Χρυσώνουν" Πολ και Γκρίφιν οι Κλίπερς

Εξωπραγματικά είναι τα ποσά που ετοιμάζονται να διαθέσουν οι Κλίπερς ώστε να "δέσουν" στο Λος Αντζελες τους Κρις Πολ και Μπλέικ Γκρίφιν.

Ο τεράστιος "CP3" μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι Κλίπερς θα του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης για τα επόμενα τρία χρόνια, με τις απολαβές του Πολ να αγγίζουν τα 60 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 20 εκατ. το χρόνο. Πάντως, φημολογείται ότι ο Πολ θα αρνηθεί επέκταση συμβολαίου, ώστε στο τέλος της σεζόν 2012-2013 να είναι ελεύθερος.

"Χρυσάφι" και στα πόδια του Μπλέικ Γκρίφιν

θα προσφέρουν οι Κλίπερς, καθώς θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο για τα επόμενα πέντε χρόνια, με τον παίκτη να λαμβάνει συνολικά 95 εκατομμύρια δολάρια! Εκτός από την πρόταση για πενταετή επέκταση, υπάρχει έτοιμη και η πρόταση για τετραετή ανανέωση στο συμβόλαιο του Γκρίφιν. Ο παίκτης των Κλίπερς κατά πάσα πιθανότατα θα αποδεχθεί μία από τις δύο προσφορές και θα παραμείνει στην ομάδα.

Μόλις τακτοποιηθεί μία από τις δύο προαναφερθείσες περιπτώσεις που καίνε τους Κλίπερς, τότε η ομάδα του Λος Αντζελες θα καλέσει τους Τσόνσεϊ Μπίλαπς, Νικ Γιανγκ και Ράντι Φόι ώστε να συζητήσουν και αυτοί την επέκταση της συνεργασία τους. Πάντως, παρελθόν αναμένεται να αποτελέσουν από την ομάδα οι Ρέτζι Έβανς και Κένιον Μάρτιν.

Keywords
Τυχαία Θέματα