ΜΑΚΑΜΠΙ Τ.Α. | Λάνγκφορντ: "Δεν μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση..."

Ο Κιθ Λάνγκφορντ αποτελεί παρελθόν από την Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τον ίδιο να ευχαριστεί άπαντες στην "ομάδα του λαού", στην οποία -όπως τόνισε- αναγεννήθηκε και παρότι λυπάται που φεύγει, δεν μπορούσε να αρνηθεί την εξαιρετική πρόταση που έχει δεχθεί...

Βέβαια... φρόντισε να μην αποκαλύψει από που προέρχεται η εν λόγω πρόταση και ποιά είναι η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του, εξηγώντας μάλιστα τι τον ώθησε στο

να πει το "ναι"!

"Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μου έδωσε την ευκαιρία να βρω τον εαυτό μου. Η ομάδα, αλλά και ο Ντέιβιντ Μπλατ με βοήθησαν να επιστρέψω στην κατάσταση που ήμουν και τους ευχαριστώ πολύ. Για πάντα θα το εκτιμώ αυτό", είπε αρχικά ο Κιθ Λάνγκφορντ στο walla.co.il και πρόσθεσε:

"Ηταν μία δύσκολη απόφαση να αφήσω την Μακάμπι, γιατί εδώ βρήκα τον εαυτό μου, αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να σκεφτώ το μέλλον μου. Ημουν σε άσχημη κατάσταση όταν ήρθα από την Χίμκι, αλλά στην Μακάμπι αποκατέστησα το όνομά μου. Είμαι χαρούμενος γι’ αυτό, αλλά λυπημένος που φεύγω από το Τελ Αβίβ".

Στη συνέχεια, ο Αμερικανός γκαρντ δεν μπορούσε να αποκαλύψει την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του, ωστόσο τόνισε πως δεν θα μπορούσε να πει «όχι» σε μία τόσο καλή πρόταση: "Τα λεφτά δεν είναι το παν, αλλά έτσι όπως ήρθε η κατάσταση δεν μπορούσα να αρνηθώ την πολύ καλή οικονομική πρόταση που μου έκαναν. Η καριέρα του μπασκετμπολίστα είναι σύντομη και εγώ θα πρέπει να προσέξω την οικογένειά μου".

Keywords
Τυχαία Θέματα