ΑΡΗΣ | Αγγέλου: "Δεν είναι λύση να αναθεματίζουμε"

Ο Αρης δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη επί του Αρη στο Αλεξάνδρειο και ο Βαγγέλης Αγγέλου στάθηκε στην κακή αμυντική λειτουργία της ομάδας του και επανέλαβε πως η ομάδα χρειάζεται την στήριξη όλων.

Ο προπονητής του Αρη, δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

"Ευχαριστώ τον κόσμο που βοήθησε την ομάδα αλλά στεναχωρέθηκε. Κάναμε καλή προσπάθεια και είμαι ικανοποιημένος. Η ομάδα είναι σε άσχημη θέση, με την πίεση των νικών που δεν έρχονται και αυτό μεταφέρει ψυχολογικό πρόβλημα. Στα θετικά

σημεία μετά από τέσσερα παιχνίδια είναι το γεγονός ότι είχαμε θετικό πρόσημο στα λάθη. Είχαμε 11 κατοχές περισσότερες από τον ΠΑΟΚ, είχαμε όμως 42 άστοχα σουτ και διεκδικήσαμε μόνο οκτώ. Δεν πηγαίναμε στα επιθετικά ριμπάουντ και το ποσοστό μας σε αυτό τον τομέα ήταν στο 20%.

Η άμυνά μας σε δεύτερες φάσεις δεν λειτούργησε, κρατάμε την προσπάθεια και την διάθεση των παικτών μας. Βλέπουμε δύο σημεία. Δεν βγάλαμε ελεύθερα σουτ και δεν διεκδικήσαμε επιθετικά ριμπάουντ. Επίσης δεν παίξαμε καλή άμυνα στο πικ εν ρολ του αντιπάλου μας.

Ο Άρης είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βοήθεια. Ξέρετε ότι λειτουργούμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Δεν μπορεί να αλλάξει η ομάδα, θα παρέχουμε στήριξη στους παίκτες που έχουμε μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος και στα δύο επόμενα παιχνίδια με Ίκαρο και ΚΑΟΔ, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε καλύτερο. Ευχαριστώ τους παίκτες και τον κόσμο, λυπάμαι για το αποτέλεσμα".

Σε ερώτηση για το μπλακ άουτ στην τρίτη περίοδο απάντησε: "Έχουμε μπλακ άουτ σε ορισμένα σημεία. Κοιτάμε να φτιάξουμε μία βάση, για να ελέγχεις την απόδοση σου κοιτάς τους αριθμούς. Θέλαμε να τρέξουμε τον ΠΑΟΚ, να τον πολεμήσουμε και μαζί με τον κόσμο να δημιουργήσουμε καταστάσεις πίεσης. Η εμπειρία όμως των παικτών του ΠΑΟΚ, όπως των Χαραλαμπίδη, ΜακΓκραθ και Παπαδόπουλου έπαιξε καταλυτικό ρόλο. Συμβαίνει το μπλακ άουτ μέσα στον αγώνα. Προσπαθούμε να βρούμε μία σταθερότητα και να δουλέψουμε σωστά μέσα από τις προπονήσεις. Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε.

Χάσαμε αρκετά σουτ, αν έμπαιναν έξι για παράδειγμα όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο ΠΑΟΚ ήξερε ότι μέσα στην ρακέτα αμυντικά δεν ήμαστε πολύ δυνατοί. Ο Χαραλαμπίδης είχε καλές συνεργασίες με τους ψηλούς και είναι ένα σημείο που πρέπει να βελτιωθούμε. Μαθαίνεις από αυτό που κάνει ο αντίπαλος και αυτό είναι δύο φορές άσχημο. Το πρόβλημα του Άρη είναι ότι παίζει υπό πίεση. Εμείς θα μιλήσουμε με την διοίκηση, γίνεται μία σοβαρή προσπάθεια κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Να αναθεματίζουμε και να ρίχνουμε ευθύνες σε κάποιους δεν είναι η λύση. Το όνομα της ομάδας είναι μεγάλο καλός ή κακώς. Έχουμε έναν δύσκολο στόχο που είναι συγκεκριμένος και διοικητικά και αγωνιστικά. Να γινόμαστε καλύτεροι μέσα από την προπόνηση και αγωνιστικά μέσα από τις ατέλειωτες ώρες δουλειάς".

Για το γεγονός ότι ο Αρης δεν απείλησε μέσα από την ρακέτα είπε: "Είναι η επιλογή που σου δίνει κάποιος. Αν σου αφήνει κανείς να σουτάρει και δεν σου δίνει την δυνατότητα να πας κοντά στο καλάθι, εμείς πήγαμε μέσα και β

Keywords
Τυχαία Θέματα