ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Βετούλας: "Δεν έχουμε άλλα περιθώρια"

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Νίκος Βετούλας, εμφανίστηκε απογοητευμένος μετά την ήττα και κυρίως την εμφάνιση της ομάδας του στην Κηφισιά.

"Το σκορ αδικεί τη Νέα Κηφισιά, ήταν πολύ καλύτερη. Είχαμε τραγική εικόνα, ιδίως στην τρίτη περίοδο ήταν σαν να μην εμφανιστήκαμε στο παρκέ. Όταν αρχίζεις στο δεύτερο ημίχρονο με 11-0 σερί σε βάρος σου, δε μπορείς να έχεις απαιτήσεις. Εκεί άνοιξε το σκορ και βρεθήκαμε στο -20, αλλά, αν αναλογιστούμε πώς

έπαιζαν οι δύο ομάδες, έπρεπε να χάσουμε με 40 πόντους! Η ευθύνη βαραίνει εμένα. Πάντα ο προπονητής είναι υπεύθυνος σε τέτοιες εμφανίσεις. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Πανιώνιο (7/1, 19:15/novasports 1), το οποίο είναι σαν τελικός, αν και δεν μ' αρέσει αυτή η έκφραση. Αλλά δεν έχουμε άλλα περιθώρια", είπε στη συνέντευξη Τύπου της 11ης αγωνιστικής της Α1 ο 40χρονος προπονητής του Απόλλωνα Πάτρας.

Απ' την πλευρά των παικτών, ο Ανδρέας Πελεκούδας τόνισε: "Προσπαθήσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ μέχρι το ημίχρονο, αλλά στην τρίτη περίοδο παρουσιάσαμε πολύ κακή εικόνα. Μετά το παιχνίδι δυσκόλεψε για εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα