ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Το κοινωνικό πρόσωπο των «μελανόλευκων»

Ο Απόλλων Πατρών δείχνει για ακόμη μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς συνεχίζει να μαζεύει ρούχα για συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.

Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων» αναφέρει:

«Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας θέλει να ευχαριστήσει τους πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία που ανέλαβε η ομάδα και τα καθαριστήρια Stegno, να συγκεντρώσουν ρούχα για να προσφερθούν σε συνανθρώπους μας που τα έχουν άμεση ανάγκη. Πρόκειται για μια ανθρωπιστική δράση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών.

Η

πρώτη συγκέντρωση ρουχισμού έγινε στο παιχνίδι της προηγούμενης Δευτέρας (18/11) και θα συνεχιστεί στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα με αντίπαλο τον Πανελευσινιακό (30/11 στις 18:00).

Τα ρούχα θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα, με την προϋπόθεση να βρίσκονται σε καλή κατάσταση.

Ειδικό συνεργείο των καθαριστηρίων Stegno θα συγκεντρώνει τα ρούχα κατά την είσοδο των φιλάθλων στο αθλητικό κέντρο της ομάδας μας. Μπορούν όμως να προσφέρουν ρούχα όλοι οι πολίτες που θέλουν να ενισχύσουν την κοινωνική πρωτοβουλία του Απόλλωνα.

Με τη συνεργασία των καθαριστηρίων Stegno (χορηγού του Απόλλωνα Πάτρας) τα ρούχα θα πλυθούν και στη συνέχεια θα παραδοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Πατρών, για να τα προσφέρει μέσω των κοινωνικών δομών της σε πολίτες που τα έχουν άμεση ανάγκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα