ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ | Ο Ναβάρο, η Ρεάλ και ο... Ολυμπιακός

Για όλους και για όλα μίλησε ο Τζόι Ντόρσεϊ, που αναφέρθηκε στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τις προτάσεις που είχε από Ολυμπιακό, Αρμάνι Μιλάνο και NBA!

«Ο Ναβάρο θα μπορούσε να παίξει εύκολα στους Γκρίζιλς. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Είναι εκπληκτικός σουτέρ και έχει ένα μοναδικό τρόπο να φτιάχνει το παιχνίδι για όλους μας. Εξεπλάγην από το ύψος του. Νόμισα πως είναι πιο κοντός», είπε αρχικά στη Sport

αναφερόμενος στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο και συνέχισε τονίζοντας πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι αρνητικό στη Βαρκελώνη: «Οι κόουτς με βοηθούν πάρα πολύ, όπως και οι συμπαίκτες μου, ενώ είμαι πολύ χαρούμενος με τη ζωή μου στην πόλη».

Ο Ντόρσεϊ δεν αρνήθηκε το γεγονός ότι η άμυνα ήταν αυτή που τον οδήγησε στη Μπαρτσελόνα... «μπορώ, όμως, να αναλάβω και κάποιες ευθύνες στην επίθεση. Το δεδομένο είναι πως ήλθα για να κάνω ό,τι μπορώ, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να μετρά νίκες στο ισπανικό πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα», τόνισε.

Για την εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης ο Αμερικανός σέντερ είπε: «Έχουν βρει ήδη τη χημεία τους, ενώ εμείς είμαστε ακόμα στην αναζήτηση. Οι Μαδριλένοι έχουν εκπληκτικό ταλέντο και το δείχνουν κάθε βράδυ. Είναι το μοντέλο στο οποίο πρέπει να ανταποκριθούμε και εμείς».

Ενώ κατέληξε λέγοντας πως: «Το καλοκαίρι είχα προτάσεις από την Αρμάνι Μιλάνο, τον Ολυμπιακό και το ΝΒΑ, αλλά όταν προέκυψε η Μπαρτσελόνα, ομάδα που με ήθελε και ένα χρόνο νωρίτερα και μου το είχε δείξει με κάθε τρόπο, δεν είχα κάτι άλλο να σκεφτώ. Με έκαναν να αισθάνομαι αγαπητός».

Keywords
Τυχαία Θέματα