ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ | Ολοκληρώθηκε το τουρνουά Παίδων

Η Απολλωνιάδα κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά παίδων, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Παυλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με τις απονομές επάθλων και αναμνηστικών διπλωμάτων ολοκληρώθηκε το Τουρνουά Παίδων που ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Παυλάκη. Το Τουρνουά ήταν ενταγμένο στις εκδηλώσεις «Γιορτή του Παιδιού – Χριστούγεννα

2012».

Η τελική κατάταξη –μετά από 3 αγωνιστικές- των ομάδων που έλαβαν μέρος στο Τουρνουά έχει ως εξής: 1) Απολλωνιάδα, 2) Αθλητικός Σύλλογος Εκπαιδευτηρίων Δούκα, 3) Πανελλήνιος Γυμναστικός Σύλλογος, 4) Ναύπακτος.

Η Διοίκηση του Απόλλωνα Πάτρας ευχαριστεί θερμά τους παράγοντες, τους συνοδούς και τους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου Εκπαιδευτηρίων Δούκα, του Πανελλήνιου Γυμναστικού Συλλόγου και της Ναυπάκτου, για την συμμετοχή τους στο Τουρνουά Παίδων και πιστεύει ότι οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν όμορφες στιγμές κατά την διάρκεια της παραμονής τους στην φιλόξενη Πάτρα.

Επίσης, η Διοίκηση του Απόλλωνα ευχαριστεί το Χορευτικό Τμήμα του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων για την συμμετοχή του στις εκδηλώσεις «Γιορτή του Παιδιού – Χριστούγεννα 2012».

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν τις επόμενες μέρες με επισκέψεις αντιπροσωπείας του Απόλλωνα Πάτρας σε ιδρύματα για παιδιά της πόλης, προκειμένου να τους μοιράσουν δώρα που συγκεντρώνουν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών μπάσκετ και βόλεϊ".

Keywords
Τυχαία Θέματα