ΑΓΟΡ | Κουφός: "Να σταματήσουμε τον Πανιώνιο"

Φρένο στην ξέφρενη πορεία του Πανιωνίου θα επιδιώξει να βάλει ο ΑΓΟΡ σύμφωνα με τον Στέργιο Κουφό. Ο τεχνικός του Ρεθύμνου έδωσε απένειμε τα εύσημα στους "κυανέρυθρους" για το πολύ όμορφο μπάσκετ που παίζουν, ενώ τόνισε ότι για να φύγει με το διπλό η ομάδα του από το κλειστό της Αρτάκης (18/11, 16:00) θα πρέπει οι παίκτες του να βρουν λύσεις στα δυνατά σημεία των γηπεδούχων.

"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την εξαιρετική αρχή που έχει κάνει στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση με το απόλυτο. Πραγματικά νομίζω ότι αυτή τη στιγμή παίζει ένα πολύ όμορφο

μπάσκετ το οποίο πηγάζει από την πολύ ενέργεια που δείχνουν οι παίκτες του όπως ο Παππάς και ο Γιάνκοβιτς, αλλά και γενικά όλη η φιλοσοφία που έχει σαν ομάδα", ήταν η αρχική τοποθέτηση του Έλληνα προπονητή, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Aν εμείς θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί την Κυριακή θα πρέπει να σταματήσουμε όλα αυτά τα προτερήματα που δείχνει η ομάδα του Πανιωνίου από παιχνίδι σε παιχνίδι. Έχουμε κάνει τα πλάνα μας όλη την εβδομάδα ενώ είχαμε και πάλι κάποια προβλήματα, με τον Καλλινικίδη και τον Ντούβνιακ να απουσιάζουν από κάποιες προπονήσεις έχοντας ενοχλήσεις. Έχω την αίσθηση ότι αν θέλουμε να πάρουμε κάτι καλό, αυτό θα εξαρτηθεί από εμάς, να διαχειριστούμε σωστά το παιχνίδι, να σταματήσουμε την ενέργεια και τα επιθετικά ριμπάουντ και σίγουρα να μπορέσουμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε όλο το παιχνίδι".

Με τη σειρά του ο Τζέι Σι Μπράουν εξήγησε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Πρέπει να παίξουμε ομαδικά σύμφωνα με τις οδηγίες του προπονητή και να παίξουμε πολύ καλή άμυνα απέναντι σε παιδιά που έχουν μεγάλη έφεση στο σκοράρισμα. Ακόμα όμως πρέπει να μην επηρεαστούμε στο ρυθμό του αντιπάλου και να κρατήσουμε σε όλο το παιχνίδι το δικό μας ρυθμό και το δικό μας τρόπο παιχνιδιού για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα