ΑΕΚ | Μάντζαρης: "Να πετύχουμε το απόλυτο"

Στη μεγάλη δυσκολία που παρουσιάζει το σημερινό παιχνίδι της ΑΕΚ στο Λαύριο, στάθηκε σε δηλώσεις του ο Αντώνης Μάντζαρης.

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στην Κιτρινόμαυρη Ώρα των εργαζομένων, τονίζοντας ότι η ομάδα του δούλεψε πολύ δυνατά το Πάσχα, που το πρωτάθλημα της Α2 είχε διακοπή, και στοχεύει να πετύχει τέσσερις νίκες στα ισάριθμα ματς που απομένουν μέχρι τη λήξη.

Για την αποστολή της ΑΕΚ στο

Λαύριο: «Παίζουμε σε μια έδρα που έχει «σπάσει» μόνο την πρώτη αγωνιστική και αυτό λέει από μόνο του πόσο δύσκολο θα είναι το σημερινό (21/04) ματς. Από την άλλη εμείς, όπως δείξαμε και στον Λαγκαδά κόντρα στον Ερμή, αν είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος, ελέω Πάσχα: «Δουλέψαμε σκληρά και στη διακοπή του πρωταθλήματος για το Πάσχα και ελπίζω να μας βγει αυτό και μέσα στο γήπεδο στο σημερινό (21/04) ματς».

Για τους αγώνες που απομένουν έως το φινάλε του πρωταθλήματος: «Για εμάς τα επόμενα τέσσερα ματς είναι όλη η χρονιά και θα κοιτάξουμε να πετύχουμε το απόλυτο».

Keywords
Τυχαία Θέματα