Φορτσάρει ο Ντέμης

09:36 21/4/2012 - Πηγή: AEK365

GOAL

Με την επιστροφή του Γκούντγιονσεν ασχολείται κατά βάση η εφημερίδα η οποία για το θέμα γράφει: "Ο Ισλανδός πήρε το... ΟΚ από τους γιατρούς και ετοιμάζεται για το ματς με τη Δράμα". Στο θέμα Νικολαϊδη όμως υπάρχει μεγαλύτερη αναφορά: "Μυστικοπάθεια παρατηρείται στις κινήσεις του Νικολαϊδη ο οποίος τρέχει να προλάβει τη Γ.Σ. της Τετάρτης". Στο ρεπορτάζ του το Goal γράφει επί του θέματος: "...Το δεδομένο πάντως είναι πως κανείς δεν μπορεί

να μπει στο μυαλό του Ντέμη Νικολαΐδη και να προβλέψει με ασφάλεια τις κινήσεις του.

Οσο μάλιστα ο ίδιος εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος και να μην ανοίγει τα χαρτιά του, μόνο εικασίες μπορεί να γίνουν και σενάρια τα οποία διαρρέουν από ανθρώπους που θεωρητικά βρίσκονται κοντά του. Και λέμε θεωρητικά γιατί ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης φαίνεται να κινείται με τέτοια μυστικοπάθεια που δεν συμβουλεύεται και δεν μιλάει ούτε καν στους ανθρώπους που είχε δίπλα του το 2004.
Το μόνο που φαίνεται να θέλει ο ίδιος να βγει προς τα έξω είναι πως ετοιμάζει με αργά και σταθερά βήματα την επάνοδό του. Εχοντας εξασφαλίσει σε πρώτη φάση την οικονομική στήριξη του Γιάννη Μπεθάνη, αναζητά κι άλλους εύπορους επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να τον εμπιστευτούν και να συσπειρωθούν γύρω του, για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο και να βαδίσει σταδιακά στον δρόμο της εξυγίανσης και της επιστροφής σε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα.

Μελετά και ενημερώνεται για την προοπτική κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια και συμπεριλαμβάνει αυτό το ενδεχόμενο στα διαπραγματευτικά του ατού, ενώ δεν σταματά στιγμή να αναζητά επιπλέον έσοδα από χορηγίες και άλλες πηγές.

Σε ποιο σημείο βρίσκονται οι επαφές του δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς. Γι' αυτό και άπαντες αγωνιούν και βρίσκονται εν αναμονή της γενικής συνέλευσης της προσεχούς Τετάρτης με την ελπίδα πως τότε θα ξετυλιχθεί το κουβάρι και θα ανοίξουν οι νέοι ορίζοντες της ομάδας. Ακόμη κι αυτό, πάντως, παραμένει αίολο, με τα σενάρια που θέλουν τη ΓΣ να παίρνει νέα αναβολή για τις 9 Μαΐου να πληθαίνουν".

SPORTDAY

Στο γεγονός ότι ο Ντέμης Νικολαϊδης ετοιμάζει το έδαφος για την επιστροφή του στην ΑΕΚ, στέκεται η εφημερίδα, η οποία στο ρεπορτάζ της γράφει: "Ο πρώην επιθετικός και πρόεδρος της Ένωσης επιθυμεί να διασφαλίσει την ομαλή λειτουργία της ΠΑΕ δίχως κλυδωνισμούς από εσωτερικές κόντρες και έριδες με μερίδα των οπαδών.

Αυτή τη στιγμή ο Νικολαΐδης δεν προτίθεται να δημοσιοποιήσει τα σχέδιά του και να ανακοινώσει τα ονόματα που θέλει να τον στελεχώσουν, αφού για εκείνον προτεραιότητα αποτελεί η εξεύρεση χορηγών και χρηματοδότη.

Την ίδια ώρα, μεγαλώνει η αγωνία των ποδοσφαιριστών, του τεχνικού επιτελείο και του υπαλληλικού προσωπικού που περιμένουν να μάθουν τις κινήσεις του παλαίμαχου άσου. «Τι μαθαίνεις, γίνεται τίποτα με τον Ντέμη;», είναι μία ερώτηση που ακούγεται αρκετά συχνά στα Σπάτα.

Η οικονομική κατάσταση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ μπορεί να χαρακτηριστεί τραγική και κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν οι όποιο

Keywords
Τυχαία Θέματα