Το εξώδικο που εξαφανίζει τη λέξη Ολυμπιακός και Μαρινάκης



Διαβάσαμε κοντά στις χίλιες λέξεις για το «θέμα της ημέρας», όπως το παρουσιάζει σε μια μικρή γωνίτσα του πρωτοσέλιδού της η αντικειμενική και πάντα... έγκυρη εφημερίδα «Goal». Η εφημερίδα ιδιοκτησίας Μπόμπολα, του συνέταιρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Mega Channel και μεγαλοκατασκευαστή που μεταξύ άλλων έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό, παρουσίασε λοιπόν το θέμα για τις νέες διώξεις που αναμένονται στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.
Η εφημερίδα με διευθυντή τον Βασίλη Βέργη
ξόδεψε μια ολόκληρη σελίδα για να αναφέρει ότι αναμένονται νέες διώξεις, καθώς οι ανακριτικές αρχές θα έχουν στα χέρια τους νέο απομαγνητοφωνημένο υλικό από τις καταγραφές της ΕΥΠ και οι κατηγορούμενοι δεν θα είναι μόνο οι γνωστοί 83.
Αυτό που φαίνεται είναι ότι το εξώδικο που απέστειλε ο πρόεδρος του όλως τυχαίως πρωταθλητή Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης στην αντικειμενική εφημερίδα «Goal» λειτούργησε ευεργετικά για τον ευτραφή παράγοντα.
Σε χίλιες λέξεις για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων δεν αναφέρεται ούτε μία φορά το όνομα του προέδρου του ΟΣΦΠ, ούτε καν της μοναδικής ΜΟΝΙΜΩΣ ευνοημένης ομάδας από κάθε διαιτητικό σκάνδαλο, κάθε απόφαση της ΕΠΟ, κάθε απόφαση της Σούπερ Λίγκας. Δεν αναφέρεται το όνομα κανενός εμπλεκόμενου στις συνομιλίες παραγόντων εν ενεργεία. Συμπτώσεις, μάλλον.
Οπως είναι γνωστό η εισαγγελέας κυρία Πόπη Παπανδρέου, μελετώντας τις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ τον χειμώνα του 2011 είχε προτείνει να ασκηθεί ποινική δίωξη για απλή συνεργεία σε εγκληματική οργάνωση και κατά του προέδρου του ΟΣΦΠ Βαγγέλη Μαρινάκη, του πρώην αντιπροέδρου του Ολυμπιακού Βόλου (και προέδρου της ΕΠΑΕ τη χρονιά του εγκλήματος της Ριζούπολης) Θανάση Κανελλόπουλου. Ενώ δίωξη προτάθηκε να ασκηθεί και στους Θωμά Μητρόπουλο (πρώην ιδιοκτήτη του Αιγάλεω), Γιάννη Κομπότη (ιδιοκτήτη του Λεβαδειακού), Γ. Λύπαντζη (ιδιοκτήτη της Κέρκυρας), Σπύρο Καλογιάννη (πρώην προέδρου της Κέρκυρας και της Football League), Γιώργο Μποροβήλο (διαιτητή στα χρόνια της παράγκας και νυν προέδρου του Αστέρα Τρίπολης και αντιπροέδρου της Σούπερ Λίγκας), Δημήτρη Μπάκου (μεγαλομέτοχος Αστέρα Τρίπολης), αμυντικό του Ολυμπιακού Αβραάμ Παπαδόπουλου και στον πρώην μέσου του ΟΣΦΠ Κώστα Μενδρινό και σε άλλους.
Συμπτώσεις βέβαια. Οπως σύμπτωση είναι ότι η Σούπερ Λίγκα δεν ασχολείται. Θα ασχοληθεί σε καμιά 10αριά χρόνια...
Keywords
Τυχαία Θέματα