Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ζευγώλης: "Να διατηρήσουμε το αήττητο"

O Αθηναϊκός υποδέχεται (6/10, 19:00) τον Πανιώνιο για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος και άπαντες στο... στρατόπεδο των νταμπλούχων Ελλάδας στοχεύουν ψηλά.

"Είναι η πρεμιέρα το Σάββατο (σ.σ 06/10) με την ομάδα μας να ξεκινάει τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα. Την εβδομάδα που πέρασε αντιμετωπίσαμε κάποια προβλήματα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων που είχε η Αφροδίτη Κοσμά στο Λιμενικό Σώμα, αλλά θα δώσει κανονικά το αγωνιστικό παρών. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι απέναντι σε μια ομάδα, όπως είναι

ο Πανιώνιος ο οποίος έχει διαφοροποιήσει αρκετά το ρόστερ του σε σχέση με την περσινή σεζόν. Εμείς ξεκινάμε το πρωτάθλημα έχοντας φιλοδοξίες και όνειρα, να πρωταγωνιστήσουμε και να κατακτήσουμε το νταμπλ και φυσικά να διατηρήσουμε και το αήττητο που έχει ο Αθηναϊκός", δήλωσε ο Γιώργος Ζευγώλης στην επίσημη ιστοσελίδα του Αθηναϊκού, ο οποίος μετράει 98 συνεχόμενες νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Η Ζωή Κεχαγιά από την πλευρά της σημείωσε πως "η ομάδα είναι προετοιμασμένη κατάλληλα, αλλά ακόμα δεν έχουμε παίξει στο 100% των δυνατοτήτων μας. Εμείς θα αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τον Πανιώνιο, όπως και κάθε ματς άλλωστε, με σοβαρότητα και θα επιδιώξουμε το καλύτερο. Ξεκινάει μια καινούρια σεζόν και ο Αθηναϊκός είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί. Έχουμε μάθει να νικάμε, χωρίς να προσηλωνόμαστε στην διαφορά των πόντων. Εύχομαι και εμείς στον Αθηναϊκό, αλλά και όλες οι παίκτριες και όλες οι ομάδες να έχουμε μια καλή σεζόν, με υγεία, χωρίς τραυματισμούς".

Keywords
Τυχαία Θέματα