ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Λάσμε: "Ποιος δεν θα ήθελε να είναι στον Παναθηναϊκό;"

Πάτησε... Ελλάδα ο Στέφαν Λάσμε, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής (5/10) έφτασε στην Αθήνα συνοδεία της οικογένειάς του, εξέφρασε την χαρά που του παρουσιάστηκε η ευκαιρία να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και υπογράμμισε ότι όλοι θα ήθελαν να φορέσουν την πράσινη φανέλα...

"Είμαι χαρούμενος που μου παρουσιάστηκε αυτή η εξαιρετική ευκαιρία. Πρόκειται για μια σπουδαία ομάδα. Ποιος δεν θα ήθελε να είναι εδώ για τον Παναθηναϊκό;",

ήταν τα πρώτα λόγια του Λάσμε.

Στην συνέχεια το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού πρόσθεσε: "Δεν μου αρέσει να βάζω μακροπρόυθεσμους στόχους. Ηρθα εδώ για να πάρω νίκες. Προχωράω βήμα-βήμα για να πετύχει το καλύτερο η ομάδα".

Για το γεγονός ότι ενσωματώνεται πιο αργά απ’ όλους στην ομάδα τόνισε: "Η αλήθεια είναι ότι είμαι λίγο ανήσυχος και νευρικός. Παίζω όμως από μικρός μπάσκετ και δεν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί (γέλια)".

Για την αναβολή της πρεμιέρας της Α1 και την ευκαιρία που του παρουσιάζεται να κάνει αρκετές προπονήσεις πριν το πρώτο του παιχνίδι είπε: "Μάλλον στάθηκα τυχερός. Με την αναβολή θα έχω την ευκαιρία να γνωρίσω τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Ξέρω 1-2 αλλά όχι παραπάνω, θα τους γνωρίσω όλους με τον καιρό".

Keywords
Τυχαία Θέματα