Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Γηπεδούχος; Αγνωστη λέξη για το Ελληνικό

Αυτό που συμβαίνει με την γυναικεία ομάδα του Ελληνικού δεν έχει προηγούμενο... Την Κυριακή συμπληρώνεται ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος της Α1 και ακόμα δεν έχει αγωνιστεί εντός έδρας... Οχι τυπικά, αλλά ουσιαστικά.

Την προσεχή Κυριακή, λοιπόν, το Ελληνικό θα υποδεχθεί τον Πρωτέα Βούλας, στο μεγάλο ματς των δύο εκ των τριών ομάδων που οδηγούν την κούρσα... Οχι στο κλειστό του Ελληνικού, ούτε στην Αργυρούπολη... Στο κλειστό του Μετς (15/12, 18:30) - δηλαδή σε ουδέτερο γήπεδο - θα γίνει το παιχνίδι, διότι (το έχουμε ξαναγράψει) πρόκειται για μια ομάδα ξένη για την

ίδια της την πόλη.

Στην αρχή χρησιμοποίησε ως γηπεδούχος το κλειστό του ΔΑΪΣ στο Μαρούσι, στη συνέχεια αποφάσισε να μετακομίσει στο Μετς... Αν μη το άλλο, για μια ομάδα που έχει επενδύσει στο μπάσκετ και πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις, είναι κρίμα που έχει τέτοια αντιμετώπιση από τους φορείς του Δήμου Αργυρούπολης - Ελληνικού... Και από τη στιγμή που κανείς δεν εκτιμά την προσπάθεια που γίνεται, ίσως και οι διοικούντες την ομάδα να πρέπει να σκεφτούν άλλες λύσεις για το μέλλον του γυναικείου τμήματος. Μέχρι τότε, το Ελληνικό θα πάει... κόντρα κι όπου βγει.

Η ανακοίνωση της επιτροπής πρωταθλημάτων αναφέρει: "Λόγω κωλύματος του γηπέδου, ο αγώνας ΑΕ ΣΟΥΡΜΕΝΩΝ ΕΛ. – ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ Β., για την 9η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών αντί της 14/12/2013, ώρα 18.00 και του βοηθητικού γυμναστηρίου ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, θα διεξαχθεί στις 15/12/2013, ώρα 18.30 στο κλειστό γυμναστήριο ΜΕΤΣ Α’.".

Keywords
Τυχαία Θέματα