ΠΑΟΚ | Μαρκόπουλος: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι»

Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί αντιμέτωπος (10/12) με την Χιμίκ και ο Σούλης Μαρκόπουλος επισήμανε τις δυσκολίες της αναμέτρησης της 9ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης του Eurocup.

«Συνεχίζουμε με την ευρωπαϊκή μας πορεία με ένα ακόμη πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Η Χιμίκ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ δυνατό ρόστερ, γεμάτο σε όλες τις θέσεις και έχει ψηλά κορμιά στη ρακέτα και πολύ καλούς παίκτες στην περιφέρεια. Το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού τους περνά μέσα από

τα χέρια των Αμερικανών που έχουν. Προερχόμαστε από μια κακή απώλεια και θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τον αγώνα με τέτοιο τρόπο ώστε να διορθώσουμε τα λάθη μας, αλλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι αφιερωμένοι σε αυτό που κάνουμε. Παίξαμε εναντίον τους στην έδρα μας και τους νικήσαμε έπειτα από ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό σημαίνει ότι αν παραμείνουμε σοβαροί και πειθαρχημένοι θα έχουμε την ευκαιρία να παλέψουμε για τη νίκη. Θα είναι δύσκολο, πάντως, γιατί παίζουν στην έδρα τους», δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup.

Ο Απόλλωνας Τσόχλας από την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ τόνισε: «Το παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας είναι δύσκολο και κρίσιμο. Πρακτικά πρέπει να νικήσουμε για να μπορούμε να καθορίσουμε τη μοίρα μας. Αυτό είναι που θέλουμε να κάνουμε, για να αποφύγουμε άλλες περιπτώσεις. Για να το πετύχουμε πρέπει να προσπαθήσουμε σκληρά για 40 λεπτά και να ξεπεράσουμε τις επιπτώσεις από τα τελευταία αποτελέσματα που είχαμε στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς επίσης και από το προηγούμενο παιχνίδι στο Eurocup. Η Χιμίκ είναι καλή ομάδα, την αντιμετωπίσαμε στο γήπεδό μας και γνωρίζουμε πόσο ισχυρή είναι. Τρέχουν στον αιφνιδιασμό πολύ, ειδικά στο γήπεδό τους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε για να πετύχουμε το στόχο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα