Α ΕΣΚΑΝΑ | Μισιακός: "Νικήσαμε τον… μισό τελικό"

Ο Ιωνικός ήταν ο μεγάλος νικητής της 25ης αγωνιστικής της Α΄ ΕΣΚΑΝΑ, καθώς η ομάδα της Νίκαιας υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Μισιακού και του άμεσου συνεργάτη του, Κώστα Καλογερόπουλου επικράτησε του Εθνικού με 60-55 και ετοιμάζεται να κόψει πρώτος το νήμα της κούρσας του πρωταθλήματος.

"Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική που ακολουθούμε σε όλα τα παιχνίδια. Έχουμε πει από την αρχή ότι το κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και το αντιμετωπίζουμε με την ίδια σοβαρότητα. Ξέραμε ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν μισός τελικός.

Ο άλλος μισός είναι με τον Άλιμο την τελευταία αγωνιστική. Έπρεπε να κερδίσουμε και για τον λόγο αυτό δώσαμε επιπλέον βάρος στον τομέα της ψυχολογίας", δήλωσε ο Δημήτρης Μισιακός στο superbasket.gr, ο οποίος δεν αμφέβαλε στιγμή για τις δυνατότητες της ομάδας του:

"Έχω και έχουμε πίστη. Παίξαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό με ψυχή και καθαρό μυαλό".

Μία αγωνιστική πριν από το φινάλε του πρωταθλήματος ο Ιωνικός βρίσκεται ένα βήμα από την άνοδο, αλλά ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας φροντίζει να διατηρεί χαμηλούς τόνους. "Δεν είμαστε αγκαλιά με την άνοδο. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι, με τον Άλιμο, ο οποίος στην έδρα του είναι μία πολύ δυνατή ομάδα", ανέφερε ο Δημήτρης Μισιακός για να προσθέσει πως "όλη μας η συγκέντρωση και η ενέργεια είναι σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε ανέβει ακόμα. Θέλουμε ακόμα ένα παιχνίδι".

Ο κόσμος, τόσο του Ιωνικού όσο και του Εθνικού, έδωσε βροντερό παρών στο κλειστό του Πλάτωνα και η ένταση που υπήρξε λίγο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα: "Η βία δεν χωράει στα γήπεδα. Όλη η ενέργεια που έχουν οι φίλαθλοι κάθε ομάδας πρέπει να βγαίνει σε ενθουσιασμό και σε στήριξη της ομάδας τους. Μόλις ξεκίνησε το παιχνίδι, ο κόσμος και από τις δύο πλευρές ήταν υπέροχος. Πρέπει να προσέξουμε λίγο αυτό το κομμάτι, γιατί η βία δεν χωράει στα γήπεδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα