Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Χατζηνικολάου: "Οσα και να σηκώσω, δεν θα χορτάσω!"

Κορεσμός και έλλειψη κινήτρου; Ποτέ! Ο Ολγα Χατζηνικολάου έχει πανηγυρίσει επτά συνεχόμενα Κύπελλα Ελλάδος, παρ' όλα αυτά δηλώνει... αχόρταγη, τονίζει πως "δεν πρόκειται να βαρεθώ, θα θέλω κι άλλα τρόπαια" και εξήγησε ότι "η κορυφή μας πωρώνει"!

Οι δηλώσεις της Ολγας Χατζηνικολάου στη SportDay:

Ολγα, κατέκτησες το 7ο συνεχές Κύπελλο της καριέρας σου. Πώς το αντιλαμβάνεσαι;

"Είναι μια συνέχεια... λατρείας (σ.σ.: γέλια). Είναι πλέον σύνηθες να παίρνω

και ένα Κύπελλο τα τελευταία 7 χρόνια. Αλλά να σου πω κάτι... Κάθε χρόνο θέλω και άλλο. Οταν έχεις βλέψεις, έχεις και κίνητρα και δεν θέλεις να σταματήσεις να κερδίζεις τίτλους. Κάθε χρόνο το κάθε τρόπαιο έχει τη δική του γλύκα και είναι διαφορετικό".

Είναι η τρίτη φορά που αναδεικνύεσαι κυπελλούχος Ελλάδας σε αυτό το γήπεδο (Ζωφριά). Είναι το γούρι σου;

"Τι να σου πω. Σκέφτομαι να εγκατασταθώ στη Ζωφριά. Μου πάει πολύ αυτό το γήπεδο. Ισως είναι το γούρι μου. Το έχω πει και παλιότερα, ότι ο πρώτος μου τίτλος (σ.σ.: τον είχε κατακτήσει ως παίκτρια των Εσπερίδων στο γήπεδο της Ζωφριάς) είναι και ο πιο γλυκός".

Θα ήθελες να μας κάνεις μια μίνι αναδρομή στα 7 σερί Κύπελλα που έχεις κατακτήσει;

"Την πρώτη φορά (σ.σ.: Εσπερίδες - Σπόρτιγκ 71-67) ήμασταν μια μεγάλη παρέα στη Ζωφριά και το διασκεδάσαμε αρκετά. Τη δεύτερη φορά (σ.σ.: Εσπερίδες - Καστοριά 58-53) ήταν στον Βόλο και θυμάμαι πόσο πολύ κόσμο είχε στο γήπεδο. Την επόμενη χρονιά (σ.σ.: Απόλλων Πτολ. - Εσπερίδες 53-67) το φάιναλ φορ ήταν στη Βέροια και στον τελικό είχαμε παίξει φοβερό μπάσκετ. Υπέροχος τελικός ήταν το 2009 στη Ζωφριά και τα είχαμε χρειαστεί κόντρα στο Π. Φάληρο (58-70). Το ματς είχε πάει στην παράταση, αλλά στο τέλος όλα καλά. Το 2010 ως παίκτρια του Αθηναϊκού είχαμε επικρατήσει εύκολα της ΦΕΑ (87-39), ενώ πέρυσι απέναντι στον Πρωτέα Βούλας (61-64) θυμάμαι ότι οι περισσότεροι που είχαν έρθει στο γήπεδο υποστήριζαν τον Πρωτέα, αλλά τους χαλάσαμε τη... γιορτή".

Από το... πρόσφατο τι σου έχει μείνει;

"Είχα στο μυαλό μου ότι θέλω να σπάσουμε το ρεκόρ των Εσπερίδων, που έχουν 4 συνεχή, και να γίνουμε το αφεντικό".

Πόσο εύκολο είναι να έχεις κίνητρο και για άλλα Κύπελλα;

"Είμαι της άποψης ότι όσα Κύπελλα και να πάρεις δεν θα χορτάσεις. Και 17 να κατακτήσω, θα θέλω και άλλα τρόπαια. Δεν πρόκειται να βαρεθώ".

Τελικά έχεις συνηθίσει την πίεση του «πρέπει να νικήσουμε»;

"Μου αρέσει η πίεση. Εχω μάθει να ζω με αυτή. Μας πωρώνει να είμαστε στην κορυφή και να ξέρουμε ότι προσπαθούν να μας φτάσουν και δεν μπορούν. Είναι πολύ ωραίο που είμαστε 3 χρόνια αήττητες και συνεχίζουμε. Βέβαια πάντα θα υπάρχουν οι καλοθελητές να πουν κάτι, αλλά σημασία έχει όταν παίρνουμε το ροζ φύλλο αγώνα".

Keywords
Τυχαία Θέματα