Α ΕΣΚΑ | Τα Οσκαρ της 13ης αγωνιστικής

Η 13η αγωνιστική της Α' ΕΣΚΑ ολοκληρώθηκε και το Superbasket.gr σάς παρουσιάζει της καλύτερη πεντάδα, τον ΜVP, τον ήρωα της βραδιάς και τον προπονητή της αγωνιστικής.

ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΝΤΑΔΑ
1. Αλ. Καραθανασόπουλος (Προμηθέας)

Οι 8 πόντοι που πέτυχε απέναντι στα Μελίσσια δεν είναι πολλοί, αλλά μπάσκετ δεν είναι μόνο η επίθεση. Ο γκαρντ του Προμηθέα έπαιξε σπουδαία άμυνα πάνω στον Τσελεμπή, έκανε πέντε κλεψίματα, έδωσε 5 ασίστ και γενικά ήταν εξαιρετικός

στη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί των Μελισσίων.

2. Κουμπούρας (Διαγόρας Δρυοπιδέων)
Επέστρεψε στις εξαιρετικές εμφανίσεις και μαζί του ο Διαγόρας Δρυοπιδέων επέστρεψε στις νίκες. Με 25 πόντους ο γκαρντ της ομάδας του Γιάννη Παύλου ήταν ο κορυφαίος κόντρα στην Αναγέννηση Πετραλώνων και βοήθησε την ομάδα του να φτάσει στη νίκη.

3. Θυμιός (Απόλλωνας)
Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Απόλλωνας πήρε τη μεγάλη νίκη απέναντι στον Ζωγράφου. Και ίσως να μην τα είχε καταφέρει η ομάδα του Μάριου Δεσποτάκη εάν δεν είχε σε τόσο καλή μέρα τον Θυμιό. Ο φόργουορντ του Απόλλωνα με 20 πόντους «πλήγωσε» το Ζωγράφου και βοήθησε ώστε η ομάδα του να πάρει το σημαντικό αυτό παιχνίδι.

4. Τσιάκος (Ηλιούπολη)

Εξαιρετικός για άλλο ένα παιχνίδι ο φόργουορντ της Ηλιούπολης, η οποία είναι σε καταπληκτική κατάσταση τον τελευταίο μήνα. Με 12 πόντους και πολλά ριμπάουντ οδήγησε την ομάδα του στη νίκη επί του Τυφώνα.

5. Αρτεμάκης (Εύνικος)

Τι κι αν είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος σέντερ της ομάδας των Λιοσίων; Ο Αρτεμάκης κάνει καταπληκτική δουλειά και στις δύο μεριές του παρκέ σε κάθε παιχνίδι. Έτσι και απέναντι στον Αργοναύτη βοηθώντας τα μέγιστα την ομάδα του να «αποδράσει» με το διπλό από την έδρα του Αργοναύτη.

HERO OF THE NIGHT

Μπίτσικας (Απόλλωνας)

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής βοήθησε τον Απόλλωνα να φτάσει στη μεγάλη νίκη. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ο φόργουορντ της ομάδας της Ριζούπολης με συνεχόμενα τρίποντα και κρίσιμα σουτ βοήθησε τον Απόλλωνα να πάρει τη διαφορά και στο τέλος τη νίκη επί του Ζωγράφου.

MVP
Θυμιός (Απόλλωνας)

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Παναγιωτόπουλος (Ηλιούπολη)

Η Ηλιούπολη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει αναρριχηθεί στην έκτη θέση με το τέλος του πρώτου γύρου. Η εξαιρετική της εικόνα και τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα φυσικά και πιστώνονται στον προπονητή της κ. Παναγιωτόπουλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα