SPY | Οι Ιταλοί προπονητές παίρνουν τις δουλειές

Το φετινό καλοκαίρι φαίνεται πως έχω ρέντα στις δουλειές των προπονητών. Σας γράψαμε για σίγουρη παραμονή Μεσίνα στην ΤΣΣΚΑ, σας είπαμε ότι δύσκολα θα πάει ο Ίβκοβιτς στη Φενέρ, ας γράψουμε και δυο θεματάκια ακόμα που δεν θα τα δείτε αλλού.

Στην Ιταλία το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, το βράδυ η Ρόμα υποδέχεται τη Σιένα και ίσως να τελειώσει ο τελικός αν κερδίσει η ομάδα του Λούκα Μπάνκι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει σίγουρα κερδίσει τις εντυπώσεις

τη φετινή χρονιά αν και για τους γνώστες του μπάσκετ ήταν δεδομένο ότι θα είναι επιτυχημένος.

Η Σιένα εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει το πρωτάθλημα στην Ιταλία, αλλά δύσκολα θα υφίσταται σε top level την επόμενη σεζόν και πιθανότατα δεν θα έχει τον Μπάνκι στον πάγκο του.

Άλλωστε αυτός έχει βρει ήδη τη νέα του δουλειά. Για τον πάγκο της Αρμάνι , μια από τις καλύτερες δουλειές στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, έχει γίνει παρέλαση ονομάτων αλλά τελικά τη δουλειά θα την πάρει αυτός που φαινόταν να έχει τις λιγότερες πιθανότητες. Ο Μπάνκι δηλαδή και θυμηθείτε που το διαβάσατε.

Δεν είναι όμως μόνο αυτός που θα αλλάξει πάγκο τη νέα σεζόν. Υπάρχει και ο δικός μας, ο εθνικός προπονητής. Ο Τρινκιέρι είναι πολύ πιθανό να μην αλλάξει μόνο πάγκο αλλά και χώρα. Για Ρωσία μεριά λένε οι πληροφορίες μου.

Ο Τρινκιέρι είναι το πρώτο φαβορί για να αναλάβει τις τύχες της Ούνιξ Καζάν και να έχει υπό τις οδηγίες του, τους Καϊμακόγλου και Βουγιούκα. Παίζει και το όνομα του Ηλία Ζούρου, αλλά μάλλον ο Ιταλός θα πάρει τη δουλειά. Έχει σαφές προβάδισμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα