N’JOY UNI-Basket | Οι εγγραφές συνεχίζονται στο N’JOY UNI-Basket!

To N’JOY UNI-Basket είναι γνωστό εδώ και πολλά χρόνια τι σημαίνει για όλους τους μπασκετικούς: Μία όαση υγείας και χαράς για ερασιτέχνες και επαγγελματίες μπασκετμπολίστες αλλά και για τους απλούς φοιτητές που λατρεύουν την πορτοκαλί θεά αλλά δεν έχουν την ευκαιρία να αγωνίζονται σε κλειστά γήπεδα και να παίζουν κανονικό μπαάσκετ (5 εναντίον 5) διεκδικώντας εμπειρίες αλλά και την πρόκριση για τα playoffs και από εκεί για το όνειρο.

Μάλιστα η δυνατότητα

που υπάρχει από πέρσι να περνούν οι ομάδες της Α Φάσης που αποκλείονται στο Κύπελλο, δίνει μία ξεχωριστή νότα στον θεσμό και μία δυνατότητα διεκδίκησης διαφορετικών στόχων όταν υπάρχουν μεγάλες διαφορές δυναμικότητας. Εμείς απλά για να σας βάλουμε και φέτος στο κλίμα και να σας εξάψουμε κάπως την φαντασία, θα σας πούμε πως ήδη έχουν δηλώσει συμμετοχή κάποια σημαντικά ονόματα της Α1, μικροί σε ηλικία και φοιτητές όπως κάθε χρόνο (δεν λέμε παραπάνω για τη ώρα...) αλλά και πολλοί απλοί φοιτητές που είτε αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες είτε δεν αγωνίζονται καν σε κάποια ομάδα. Το να μπορείς άλλωστε να παίξεις μπάσκετ με τους φίλους σου σε όρους επίσημων αγώνων στο επίπεδο μάλιστα που θέλεις εσύ, είναι πάντα κάτι ξεχωριστό!

Το 8ο κατά σειρά λοιπόν τουρνουά μπάσκετ φοιτητών και σπουδαστών, Ν’JOY UNI-Basket συνεχίζει τις εγγραφές του. Ο Δήμος Καλλιθέας και συγκεκριμένα ο Οργανισμός Άθλησης του Δήμου, στέκονται αρωγοί σ’αυτή τη σπουδαία προσπάθεια και έτσι θα θέσουν στην υπηρεσία της "μπασκετικής" νεολαίας τα μεγάλα κλειστά γήπεδα της περιοχής. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο κλειστό γήπεδο του Εσπέρου (πλησίον Παντείου), στο κλειστό γήπεδο Εθνικής Αντιστάσεως (πλησίον Συγγρού) και το κλειστό της Λάμπρου Κατσώνη (πλησίον Λ.Αμφιθέας).

Θα επαναλάβουμε λοιπόν κάποια πράγματα, αν και σε προηγούμενη αναφορά έχουν ξαναειπωθεί, μιας που η περίοδος είναι κρίσιμοι και όλοι θέλουν πληροφορίες. Το πρόγραμμα των αγώνων παρουσιάζει ευελιξία καθώς υπάρχει επιλογή ημερών και ωρών. Όλοι οι αγώνες θα πραγματοποιούνται με επίσημη διαιτησία, γραμματεία και παρουσία γιατρού και φυσικά όλοι αγώνες γίνονται στα κλειστά γήπεδα που προανφέρθηκαν. Κάθε ομάδα θα μπορεί να αποτελείται από 5 μέχρι 12 δηλωμένους παίκτες, των οποίων ο πυρήνας οφείλει να είναι φοιτητές από την ίδια σχολή ή το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Οι Δηλώσεις Συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι 5 Απριλίου και θα μπορούν να υποβάλλονται είτε online, μέσω του αντίστοιχου link της ιστοσελίδας http://www.unileague.gr/Aitisi.asp?ITMID=8), είτε τηλεφωνικώς στη Γραμματεία της Διοργάνωσης στο 210 9515730 ή στο 693 6644269. Στα ίδια τηλέφωνα παρέχονται κάθε είδους πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά.

Το N’JOY UNI-Basket 8 υπόσχεται άρτια διοργάνωση με πολύ υψηλά οργανωτικά και ποιοτικά στάνταρ, άφθονη διασκέδαση αλλά και πολλές πολλές εκπλήξεις! Οι συμμετέχουσες ομάδες προέρχονται από όλην την γκάμα δυναμικότητας. Τόσο από γνωστούς αθλητές της Α1 που σίγουρα αποτελεί ξεχωριστή εμπειρία για όλους να αγωνίζονται στο παρκέ μαζί τους ή απέναντί τους, μέχρι εντελώς ερασιτέχνες που απλά αγαπούν το μπάσκετ και το απολαμβάνουν με την παρέα τους. Φυσικά, γι’αυτό το λόγο και τα groups έχουν ομάδες από όλες τις κλίμακες δυναμικότητας και στην Β Φάση ξεχωρίζει η διοργάνωση 2 κατηγορίες (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) ώστε να μπορούν και οι λιγότερο δυνατές ομάδες να διεκδικούν το δικό τους στόχο...

Το Ν’JΟΥ βρίσκεται για 5η συνεχόμενη χρονιά κοντά στην αγαπημένη συνήθεια των φοιτητών και αποτελεί τον μεγάλο χορηγό και κρίσιμο συμπαραστάτη της προσπάθειας. Είναι σίγουρο πως το πιο απολαυστικό σοκολατούχο γάλα της Ελληνικής αγοράς θα ξεδιψάσει και πάλι πολλές δεκάδες μπασκετικές παρέες .

Το RED BULL συνεχίζει να δίνει ενέργεια στις προσπάθειες των φοιτητών για 3η συνεχόμενη χρονιά και ας μην ξεχνάμε πως το No 1 energy drink παγκοσμίως έχει επιλέξει εδώ και 3 χρόνια τη συγκεκριμένη διοργάνωση ώστε να την υποστηρίζει και να δίνει φτερά στους συμμετέχοντες.

Μία νέα αλλά παράλληλα εξαιρετικά σημαντική συνεργασία απoτελεί το www.ekdromi.gr . To δημοφιλές deal site εκδρομών ταξιδεύει τους φοιτητές σε όλη την Ελλάδα και ιδίως μέσα από την δωροθεσία του εκείνους που θα κατακτήσουν την πρωτιά.

Φεύγοντας από τους χορηγούς, πηγαίνουμε στους δωροθέτες της διοργάνωσης που παραμένουν 3 ακόμα εταιρίες που δεν είναι καθόλου άγνωστες στο κοινό του N’JOY UNI-Basket. Πρόκειται για τη NIKON που στέκεται για 6η συνεχόμενη σεζόν στο πλευρό της διοργάνωσης, ο Όμιλος Ξυνή που δίνει σημαντικές υποτροφίες στους νικητές και ο Όμιλος PEOPLECERT με τις γνωστές σε όλους πιστοποιήσεις ECDL και CITY&GUILDS.

Οι χορηγοί επικοινωνίας παραμένουν φυσικά το μεγάλο όπλο της διοργάνωσης και πολύτιμος συνεργάτης στον τομέα της επικοινωνίας! Ποτέ δεν έλειψαν από αυτή τη μεγάλη φοιτητική γιορτή και έτσι δεν θα λείψουν ούτε και τώρα! Οι χορηγοί επικοινωνίας λοιπόν που αναλαμβάνουν αυτήν την ευθύνη απέναντι στους φοιτητές είναι οι εξής: MAD TV, MAD radio, Sportday, NovaΣΠΟΡ-FM, www.superbasket.gr , Αuto Τρίτη – Moto Τρίτη, All Star Basket, Chill Out, KingBet, i-TECH4u, www.sguide.gr , Joe Weider και φυσικά η Lighthouse Webdesign.

Keywords
Τυχαία Θέματα