EURO CUP | Πολυτιμότερος (ξανά) ο Γιασάιτις

Η παρουσία του Σίμας Γιασάιτις στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Λοκομοτίβ Κουμπάν με τη Βαλένθια ήταν εξαιρετική, με τη ρωσική ομάδα να πετυχαίνει σπουδαίο διπλό (87-97) και τον Λιθουανό φόργουορντ να αναδεικνύεται MVP των πρώτων ημιτελικών του Eurocup.

Ο 30χρονος άσος πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και ήταν ασταμάτητος πίσω από τη γραμμή των 6,75μ., έχοντας 7/10 τρίποντα και

συνολικά 23 πόντους. Εκτός από το σκοράρισμα προσέφερε και σε άλλους τομείς του παιχνιδιού, καθώς μάζεψε 8 ριμπάουντ και έκανε 4 κλεψίματα, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 33 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης του Eurocup και να κατακτήσει το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη.

Τους περισσότερους βαθμούς (47) στο index στους πρώτους ημιτελικούς συγκέντρωσε ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος κατέγραψε 38 πόντους (χάνοντας μόλις 4 σουτ!) και 8 ριμπάουντ! Ωστόσο, η Μπουντιβέλνικ γνώρισε την ήττα από τη Μπιλμπάο, με αποτέλεσμα να αναδειχθεί MVP ο Γιασάιτις.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιασάιτις είχε αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης και την περασμένη εβδομάδα, στους δεύτερους προημιτελικούς αγώνες του Eurocup.

Keywords
Τυχαία Θέματα