«Σεβόμαστε την Ελλάδα, ανυπομονούμε για τον αγώνα»

15:30 21/3/2013 - Πηγή: AEK365

Η Βοσνία υποδέχεται αύριο την Ελλάδα για τα προκριματικά του Μουντιάλ και οι Βόσνιοι διεθνείς είναι αισιόδοξοι για ένα θετικό αποτέλεσμα ενώ δεν έκρυψαν τον σεβασμό τους για την ελληνική ομάδα αλλά και την ανυπομονησία τους για το αυριανό παιχνίδι.
Σε συνέντευξη Τύπου ο μέσος Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς δήλωσε: "Όλα είναι καλά, είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και ανυπομονούμε για τον αγώνα. Είναι κρίμα που δεν θα έχουμε στις τάξεις μας τον Σαλίχοβιτς και που ο Πιάνιτς δεν είναι έτοιμος, αλλά πιστεύω πως έχουμε

τους παίκτες για να τους αντικαταστήσουμε".
Ο επιθετικός Βένταντ Ιμπίσεβιτς δήλωσε: "Σεβόμαστε την Ελλάδα γιατί είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα. Είμαστε ήρεμοι και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Περιμένω πώς και πώς τον αγώνα".
Τέλος, ο τερματοφύλακας της Εθνικής Βοσνίας, Ασμίρ Μπέγκοβιτς, δήλωσε για το αυριανό παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας: "Ο Σαμαράς είναι ένας πολύ επικίνδυνος παίκτης και πρέπει να περιορίσουμε την δράση του. Πρέπει να τον αντιμετωπίσουμε ομαδικά, γιατί ένας παίκτης δεν αρκεί για να τον σταματήσει. Γενικά πρέπει να προσεγγίσουμε τον αγώνα με συλλογική συνείδηση και όχι ατομικά".

Keywords
Τυχαία Θέματα