Γιατί ανεβάζει τις τιμές η ΑΕΚ στα πλέι οφ

13:07 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Στα 15 ευρώ γενική είσοδος στα εισιτήρια θα έχουμε στα 3 εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια των πλέι οφ. Όπως σας γράψαμε χθες η συγκεκριμένη απόφαση της διοίκησης να αυξήσει κατά 5 ευρώ τα εισιτήρια σε όλες τις θύρες του ΟΑΚΑ είναι ειλημμένη. Σκεπτικό υπάρχει: Πρόθεση της διοίκησης

είναι να βγάλει μίνι διαρκείας, προκειμένου να μπουν άμεσα με τη βοήθεια του κόσμου ρευστό στα ταμεία, που τόσο πολύ ανάγκη τα έχει.
Αν λοιπόν γίνει πράξη αυτό το εγχείρημα (είναι ακόμα προς εξέταση) τότε στην ουσία δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο να συγκρίνει τις τιμές και να αποφασίσει ότι αγοράζοντας ένα μίνι διαρκείας αφενός βοηθά άμεσα την ομάδα με ρευστό, αφετέρου κερδίζει ο φίλος της ΑΕΚ κάποια ευρώ.

Αν τώρα απορριφθεί η σκέψη για τα μίνι διαρκείας στα πλέι οφ, με την αύξηση των εισιτηρίων στα 15 ευρώ γενική είσοδο, ελπίζει στη στήριξη φυσικά του κόσμου και να βάλει κάποια περισσότερα ευρώ στα ταμεία της, προκειμένου να μην "μπαίνει μέσα" στα παιχνίδι.

Βέβαια όλα τα παραπάνω, όπως γράψαμε, είναι λόγια των διοικούντων. Το θέμα είναι να καταφέρνει σε κάθε παιχνίδι να είναι σωστή, να πληρώνει την Εφορία και να έχει τη δυνατότητα να τυπώσει εισιτήρια και τον Μάιο, όπου θα διεξαχθούν τα πλέι οφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα