NBA | Σφίγγει τα δόντια ο Γκρίφιν

Στο στρατόπεδο των Κλίπερς δεν έφτανε η αναπάντεχη ήττα (100-101) στο Νιου Τζέρσεϊ και μάλιστα στην εκπνοή με το τρίπονο του Τζόρνταν Φάρμαρ, καθώς είδαν και τον αστέρα τους Μπλέικ Γκρίφιν να αποχωρεί τραυματίας λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ στην προσπάθεια που έκανε να κερδίσει ένα αμυντικό ριμπάουντ και ενώ απέμεναν 2 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα για το τέλος, διεκδίκησε την μπάλα με τον Κρις Χάμφρις που έπεσε άτσαλα πάνω του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στον αριστερό αστράγαλο, αλλά και στο γόνατο του ίδιου ποδιού.

"Μάζεψα

ένα ριμπάουντ και ήρθε (σ.σ. Ο Χάμφρις) για να τραβήξει την μπάλα με αποτέλεσμα να γυρίσει ο αστράγαλος και το γόνατο μου", δήλωσε ο εντυπωσιακός -και- χθες με 28 πόντους και 17 ριμπάουντ, Γκρίφιν. "Το γόνατο είναι καλά αλλά ο αστράγαλος με ενοχλεί λίγο. Αλλά δεν υπάρχει κάτι που θα με κρατήσει εκτός. Θα κάνω θεραπεία αύριο και θα είναι έτοιμος", κατέληξε ο 24χρονος άσος.

Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του Λος Άντζελες είναι την Παρασκευή στο Σαν Αντόνιο, με το οποίο κλείνουν το δεκαήμερο μακριά από το Staples Center, έχοντας δώσει έξι εκτός έδρας αγώνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα