ΚΥΠΕΛΛΟ | Βιντζηλαίος: "Τελικός χωρίς παρατράγουδα..."

Την πίστη του πως ο φετινός τελικός θα διεξαχθεί σε αθλητικά πλαίσια και δεν θα υπάρξουν τα γνωστά... παρατράγουδα των προηγούμενων ετών, εξέφρασε ο Μιχάλης Βιντζηλαίος, ενώ παράλληλα ευχήθηκε να γίνει ένα καλό παιχνίδι.

"Θέλω να συγχαρώ τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό για μία ακόμη χρονιά και να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και ο φετινός τελικός να είναι καλύτερος από όλους τους προηγούμενους. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 14:30 και παράκληση είναι η προσέλευση των φιλάθλων να είναι έγκαιρη. Να μην προσέρχονται

φίλαθλοι που δεν είναι εφοδιασμένοι με εισιτήρια. Αυτά θα είναι ονομαστικά, θα υπάρχει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αλλά και σωματικός έλεγχος. Πιστεύω πως δεν θα έχουμε παρατράγουδα που παρατηρήθηκαν στο παρελθόν. Καλή επιτυχία στις δύο ομάδες και καλή συνέχεια στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις", ανέφερε ο β' αντιπρόεδρος της ΕΟΚ και συνέχισε.

Για τη μικρή παρουσία του κόσμου: "Από τότε που καθιερώθηκαν Final 4 κόντεψαν να ισοπεδωθούν πόλεις. Δεν μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις στρατούς στο ίδιο γήπεδο ή την ίδια πόλη κι έτσι γυρίσαμε στο παλιό σύστημα".

Γιατί δεν πήραν προσκλήσεις τα σχολεία: "Πέρυσι έγινε προσπάθεια να δοθούν προσκλήσεις σε σχολεία, αλλά υπήρξε πρόβλημα. Η αστυνομία δεν μπορούσε να εγγυηθεί την ασφάλεια γιατί αν υπήρχαν επεισόδια δεν θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει βία, ενώ και οι ίδιοι οι καθηγητές δεν αναλάμβαναν την ευθύνη να συνοδεύσουν ομάδες παιδιών σε μια τέτοια εκδήλωση".

Keywords
Τυχαία Θέματα