ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | Διαμαντίδης: "Να περάσουμε καλά στον τελικό"

Παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστηθεί τόσο ο κόσμος, όσο και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές, ευελπιστεί να είναι ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Ο αρχηγός του "τριφυλλιού" σε ερώτηση για το κλίμα αβεβαιότητας που υπάρχει στην ομάδα του, τόνισε πως το μόνο που σκέφτεται αυτή τη στιγμή είναι το συγκεκριμένο παιχνίδι με τους "ερυθρόλευκους" και τα υπόλοιπα

θα συζητηθούν στο τέλος της χρονιάς, ενώ παράλληλα υποστήριξε πως στην Ελλάδα δεν είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε τελικό σε μεγάλο και γεμάτο γήπεδο.

«Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες και ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Εμείς έχουμε κάποια προβλήματα. Εύχομαι να ευχαριστηθεί ο κόσμος το ματς κι εμείς να περάσουμε καλά στον αγώνα», ανέφερε ο γκαρντ του τριφυλλιού.

Για το αν μπορεί να γίνει ένας τελικός σε μεγάλο γήπεδο: «Δεν είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε. Η απάντηση είναι απλή. Κάνουμε αυτό που μπορούμε για να προστατέψουμε το άθλημα και να μπορέσει να γίνει ο τελικός» .

Για το πώς αντιμετωπίζει την αβεβαιότητα που υπάρχει στην ομάδα του: «Κρίνεται ένας τίτλος, ξέρουμε ποιον έχουμε να αντιμετωπίσουμε και δεν τίθεται θέμα κινήτρου. Θα δώσουμε το 100% κι αν είμαστε καλύτεροι, θα κερδίσουμε. Δεν σκέφτομαι το μέλλον, αλλά το παρόν και τις υποχρεώσεις μας. Το καλοκαίρι θα δούμε. Προέχει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και αυτή τη στιγμή ο τελικός του Κυπέλλου».

Πού θα σημάδευε τον αντίπαλο: «Ξέρουμε καλά τις δυνάμεις και τις αδυναμίες. Ο Βασίλης είναι σημαντικό κομμάτι του Ολυμπιακού. Πρέπει να εφαρμόσουμε τα πλάνα του προπονητή».

Keywords
Τυχαία Θέματα