NBA | Τρελαίνει κόσμο ο "πανέξυπνος" Ρόντο!

Σε... "Mr. triple-double" τίνει να εξελιχθεί ο Ραζόν Ρόντο! Ο ιθύνων νους των Σέλτικς πραγματοποίησε άλλη μία εξωπραγματική εμφάνιση, αφήνοντας άπαντες με... ανοιχτό το στόμα, πέτυχε ακόμη ένα triple-double -το όγδοο που σημειώνει σε αγώνα πέι οφ- και μαζί με τον Γκαρνέτ οδήγησαν την Βοστώνη στην πρώτη της νίκη επί των Σίξερς!

Ο σούπερ-σταρ των "Κελτών" ήταν και πάλι όλα τα λεφτά για την ομάδα του και

με το όγδοο triple-double στην καριέρα του σε αγώνα πλέι οφ έχει "γράψει" ήδη ιστορία! Ο 25χρονος πόιντ γκαρντ είναι πέμπτος σε triple-double που έχουν επιτευχθεί σε post season, πίσω μόνο από τους Μάτζικ Τζόνσον (30), Τζέισον Κιντ (11), Λάρι Μπερντ (11) και Ουίλτ Τσάμπερλεϊν (11) και έχει βάλει πλώρη να τους ξεπεράσει! Τουλάχιστον τους τρεις...

Ο Ρόντο σταμάτησε στους 13 πόντους, κατέβασε 12 ριμπάουντ, ενώ μοίρασε 17 ασίστ και έκανε 4 κλεψίματα και μαζί με τον αναγεννημένο στα τελευταία ματς Κέβιν Γκαρνέτ οδήγησαν τους Σέλτικς στην πρώτη τους νίκη επί της Φιλαδέλφεια με 92-91.

"Φωνάζαμε να γίνει φάουλ στην τελευταία φάση, όμως ο Ραζόν είχε ήδη ορμήξει πάνω στον Χόλιντεϊ. Ηταν εξαιρετική η αντίδρασή του, όλοι ξέρουμε ότι ο τύπος είναι πανέξυπνος", σχολίασε ο προπονητής των Σέλτικς αναφερόμενος στον ιθύνοντα νου της Βοστώνης και την τελευταία φάση της αναμέτρησης.

"Στη συνέχεια, ο Ντοκ Ρόβερς εξήρε τις ικανότητες του Ρόντο και τον εκθείασε, λόγω της "διαστημικής" του απόδοσης κόντρα στους Σίξερς... "Του είπα ότι πρέπει να γίνει πιο επιθετικός και έκανε φανταστική δουλειά. Του αρέσει να αναλαμβάνει δράση στις κρίσιμες στιγμές ενός αγώνα, του αρέσει να παίζει με πίεση και το απέδειξε και απόψε".

Keywords
Τυχαία Θέματα