Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Νέων: Αττική/Εύβοια-Πελοπόννησος 2-0

Με 2-0 επικράτησε η Περιφερειακή ομάδα της Αττικής/Εύβοιας της αντίστοιχης της Πελοποννήσου, στον τελικό του πανελληνίου πρωταθλήματος προεπιλογής Εθνικών ομάδων νέων.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Νίκος Αναστόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά, Στέλιος Μπρατσόλης,

ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, Μιχάλης Τζανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΑΕ, Σπύρος Καλλογιάννης και αρκετοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές και μάνατζερ.

Το σκορ για την ομάδα της Αττικής/Εύβοιας άνοιξε στο 20' ο Ρόπας, ενώ ο Κρητικός με κεφαλιά στο 77' διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Στο 89' έχασε πέναλτι για την ομάδα της Πελοποννήσου ο Χαρίτος (απέκρουσε ο Κωνσταντινίδης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στυλιάρας (Αιτωλοακαρνανίας), με βοηθούς τους Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας) και Σταθόπουλο (Ηλείας).

Περιφερειακή ομάδα Αττικής/Εύβοιας (Σπύρος Λιβαθηνός): Αντρ. Κωνσταντινίδης, Καζάλας, Χατζής, Ιωαννίδης, Ζιούλης, Μανώλης, Κουκουνάκης, Κρητικός, Φιλ. Κωνσταντινίδης (65' Τσίρος), Παπακωνσταντίνου (46' Χριστόπουλος), Ρόπας (88' Μήτρου).

Περιφερειακή ομάδα Πελοποννήσου (Πολ Χατζόπουλος): Σταμέλος, Αλεξανδρόπουλος, Πετρόπουλος (85' Κουκούτσης), Κρίκας, Ντόνας, Μαρούδας, Τσατσόπουλος, Καπερώνης (55' Λάμπρου), Χαρίτος, Κρητικός (70' Τραϊφόρος).

Keywords
Τυχαία Θέματα