NBA | "Πιστόνι" ο Ντατόμε!

Έφτασε η ώρα για να πραγματοποιήσει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του ο Τζίτζι Ντατόμε, ο οποίος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου με τη φανέλα των Πίστονς.

Ο 26χρονος σμολ φόργουορντ (2,05μ.), ο οποίος φέτος αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στην Lega A, παίζοντας για λογαριασμό της Βίρτους Ρόμα, ανακοίνωσε μέσω του επίσημου προφίλ του στο Facebook ότι θα

συνεχίσει την καριέρα του στον μαγικό πλανήτη του NBA, αφήνοντας μετά από 10 χρόνια το ιταλικό πρωτάθλημα.

"Έκανα την επιλογή μου και αποφάσισα να γίνω παίκτης των Ντιτρόιτ Πίστονς. Νομίζω ότι το Ντιτρόιτ είναι το καλύτερο μέρος για να πραγματοποιήσω ένα ακόμα βήμα στην καριέρα μου και συνάμα το όνειρό μου. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα παίζω στους Πίστονς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον πρόεδρο της Βίρτους Ρόμα, Κλαούντιο Τότι, και τους φιλάθλους της ιταλικής ομάδας. Τους εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλο", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ιταλός άσος, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τα "Πιστόνια" έναντι 3,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Ντατόμε είχε στα χέρια του προτάσεις από Βοστώνη, Χιούστον, Μιλγουόκι, Φοίνιξ και Σαν Αντόνιο, ωστόσο τις απέρριψε για χάρη του Ντιτρόιτ!

Keywords
Τυχαία Θέματα