Β' ΕΘΝΙΚΗ | Πανερυθραϊκός: Τόπος στα νιάτα και φέτος με τετραπλό "χτύπημα"!

Το... recruiting καλά κρατεί στον Πανερυθραϊκό! Ο Δημήτρης Χουχουλής -σε συνεργασία πάντα με τη διοικούσα επιτροπή- αφού πρώτα... "κοσκίνισε" τις περιπτώσεις που είχε στα χέρια του, εισηγήθηκε την απόκτηση τεσσάρων νεαρών πλην όμως ταλαντούχων παικτών και φυσικά η επιθυμία του... εισακούστηκε!

Ο λόγος για τους Γιάννη Παπαγεωργόπουλο, Δημήτρη Παπαδημητρίου, Σωκράτη Κουλουμπή και Σιλβέστερ Μπούσι οι οποίοι "κέρδισαν" τον κόουτς Χουχουλή και την προσεχή σεζόν θα ενισχύσουν

τις προσπάθειες του Πανερυθραϊκού στο εξαιρετικά απαιτητικό πρωτάθλημα της Β' Εθνικής που αναμένεται ακόμη πιο δυνατό φέτος! Εξάλλου, στην Ερυθραία... έχουν τον τρόπο να αναδεικνύουν πρωταγωνιστές από 'κει που κανείς δεν τους περιμένει και το ίδιο θα επιδιώξουν και φέτος, στηρίζοντας πολλά και στους τέσσερις... ρούκι!

Ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος (U22) καλύπτει τις θέσεις "4" και "5" και προέρχεται από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνιζόταν με τα χρώματα του Γαλατσίου. Στο Γαλάτσι πέρασε και την περσινή χρονιά (2011-12) πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Γ' Εθνική, ενώ είχε και παρουσία στο πρωτάθλημα της Α2 με τη φανέλα του Παγκρατίου.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου (U20) ξεκίνησε από τα Μελίσσια, ενώ φέτος αγωνιζόταν στην Χαλκίδα. Συν τοις άλλοις, ο ταλαντούχος πόιντ γκαρντ έχει θητεύσει και στην ΑΕΚ τη σεζόν 2011-12, όταν Ενωση βρισκόταν στην Α2.

Ο Σωκράτης Κουλουμπής (U20) την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος καθώς έμεινε εκτός λόγω σοβαρού τραυματισμού, μην κατορθώνοντας να ενισχύσει τον Αετό στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής. Πριν αποκτηθεί από την ομάδα του Αγίου Παντελεήμονα, ο 19χρονος Ικαριώτης γκαρντ-φόργουορντ αγωνιζόταν στα Εφηβικά του Πανιωνίου και του Ολυμπιακού, ενώ στην ιδιαίτερη πατρίδα του έπαιζε για λογαριασμό του ΠΑΣ Ικαρου.

Τέλος, ο γεννημένος στην Ελλάδα, Σιλβέστερ Μπούσι (U20), έβγαλε... μάτια στην Γ' ΕΣΚΑ όντας πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με τη φανέλα της Ροδόπολης και καλύπτει τη θέση του πόιντ γκαρντ.

Οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες μαζί με τον Τεχλικίδη (σ.σ. ανανέωσε) θα είναι οι παίκτες που θα "πιάνουν" τις θέσεις των Under 20 και Under 22.

Keywords
Τυχαία Θέματα