NBA | Ντάνλαπ, ο εκλεκτός για το "τιμόνι" των Μπόμπκατς!

Και το όνομα αυτού... Μάικ Ντάνλαπ! Ο άλλοτε ασίσταντ κόουτς των Νάγκετς στο πλευρό του Τζορτζ Καρλ, είναι εν τέλει ο εκλεκτός των Σάρλοτ Μπόμπκατς για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας.

Στους Μπόμπκατς απ' ό,τι φαίνεται αρέσουν τα... ρίσκα! Και αν μη τι άλλο, η πρόσληψη του Μάικ Ντάνλαπ για τη θέση του προπονητή εμπεριέχει αρκετή δόση ρίσκου! Οι "Αγριόγατες" αποφάσισαν να μην πάνε σε λύση "μπαρουτοκαπνισμένου" προπονητή και γνώστη του πρωταθλήματος. Ο 55χρονος Αμερικάνος τεχνικός

δεν έχει πολλές εμπειρίες από τον μαγικό πλανήτη. Για την ακρίβεια, η μοναδική του παρουσία σε ομάδα ΝΒΑ ήταν τη διετία 2006-2008, στο πλευρό του Τζορτζ Καρλ ως βοηθός του στο Ντένβερ.

Από 'κει και πέρα, ο Ντάνλαπ έχει πολύ καλό όνομα στο NCAA και την Division II, όπου οδήγησε το Metro State στην κατάκτηση δύο τίτλων, το 2000 και το 2002, όπου βρισκόταν ως πρώτος προπονητής από το 1997 μέχρι το 2006.

Εχει εργασθεί, επίσης, ως χεντ κόουτς στην Αυστραλία με τους Adelaide 36ers, αλλά και στο California Lutheran University.

Το μόνο που μένει, έπειτα και από την πρόσληψη του Μάικ Ντάνλαπ από τους Μπόμπκατς, είναι να φανεί κατά πόσο θα μπορέσει να σταθεί ως πρώτος προπονητής σε ομάδα επιπέδου ΝΒΑ και να αναγεννήσει την Σάρλοτ, μετά και την χειρότερη σεζόν της ομάδας στον μαγικό πλανήτη...

Keywords
Τυχαία Θέματα