ΣΙΕΝΑ | Λέει το "αντίο" και φεύγει για Τουρκία ο Πιανιτζιάνι

Επειτα από έξι θριαμβευτικά χρόνια στον πάγκο της Σιένα, καθιστώντας την κραταιά δύναμη στην Ιταλία, ο Σιμόνε Πιανιτζιάνι αναμένεται σήμερα να ανακοινώσει την αποχώρησή του από το "τιμόνι" της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει -κατά πάσα πιθανότητα- στην Φενέρ...

Ολα τα ωραία κάποια στιγμή τελειώνουν και οι δρόμοι του Σιμόνε Πιανιτζιάνι με την Σιένα κάπου εδώ χωρίζουν. Αφού οδήγησε την ομάδα της Τοσκάνης στο έκτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και έβδομο συνολικά στην ιστορία της, ο 43χρονος Ιταλός τεχνικός -σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί

σήμερα στις 17.00, μαζί με τον Φερντινάντο Μινούτσι- αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφασή του ότι θα αποτελέσει παρελθόν από την Σιένα.

Ο Πιανιτζιάνι, που βρέθηκε και στο στόχαστρο Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, το πιο πιθανό είναι ότι θα αναλάβει τα ηνία της Φενέρμπαχτσε, με βοηθό τον Νταλμόντε. Η πρόταση που έχει δεχθεί από την Φενέρ είναι άκρως δελεαστική, ενώ θα έχει και ό,τι ζητήσει από πλευράς μπάτζετ, προκειμένου να ανεβάσει την ομάδα στην κορυφή Ευρώπης και Τουρκίας.

Ενδεχομένως, ο αντικαταστάτης του Σιμόνε Πιανιτζιάνι θα είναι ο Λούκα Μπιάνκι, με τον οποίο μέχρι σήμερα ήταν συνεργάτες, με την Σιένα να συνεχίζει στο μοντέλο... της προαγωγής από βοηθούς σε πρώτους προπονητές, όπως άλλωστε είχε συμβεί και με τον Πιανιτζιάνι το 2006.

Keywords
Τυχαία Θέματα