ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ | Πάνοπλη η Εθνική στην Βραζιλία

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για το μακρινό ταξίδι στην Βραζιλία, όπου θα δώσει τρία ακόμη φιλικά εν όψει του προολυμπιακού τουρνουά της Βενεζουέλας και άπαντες θα δώσουν το παρών!

Οι διεθνείς, μετά το χθεσινό ρεπό, επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, με τον Βασίλη Σπανούλη να ανεβάζει στροφές, έπειτα και τις απαραίτητες ανάσες που του έδωσε ο Ηλίας Ζούρος.

Τα ευχάριστα είναι ότι στην προετοιμασία της Εθνικής θα ενσωματωθούν και οι "Ιταλοί" Φώτσης, Μπουρούσης και Ζήσης, μιας και οι ιταλικοί τελικοί ολοκληρώθηκαν. Ο "μπάτμαν", ωστόσο,

με την άφιξή του στην Αθήνα θα πρέπει να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις λόγω του δαστρέμματος που υπέστη στον πρώτο τελικό της Lega A, αν και στα υπόλοιπα ματς της σειράς έλαβε κανονικά μέρος. Οι τρεις... ξενιτεμένοι θα μπουν σταδιακά στο πρόγραμμα, ώστε να ξεκουραστούν, έστω και λίγο.

Ετσι, η προετοιμασία της Ελλάδας θα συνεχιστεί δίχως προβλήματα και απουσίες και την Παρασκευή η αποστολή της "επίσημης αγαπημένης" θα ταξιδέψει πάνοπλη με προορισμό την Βραζιλία, προκειμένου να δώσει τρία ακόμη φιλικά εν όψει Βενεζουέλας, αλλά και να προσαρμοστεί στις συνθήκες της Λατινικής Αμερικής.

Το πρώτο φιλικό έχει οριστεί για τις 27 Ιουνίου κόντρα στην Νιγηρία (1.00 π.μ.), το δεύτερο για τις 28 με την Νέα Ζηλανδία (1.00 π.μ.) και το τελευταίο απέναντι στην Βραζιλία (3.00 π.μ.).

Keywords
Τυχαία Θέματα