NBA | Νικς και Κόμπε στην κορυφή του Forbes

Oι Νικς εκθρόνισαν τους Λέικερς από την κορυφή της λίστας του Forbes για τις ομάδες με την μεγαλύτερη αξία, ενώ ο Κόμπε Μπράιαντ είναι στο Νο1 της λίστας για τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες.

Η αξία των Νικς ανέβηκε κατά 41% χάρη στην ανακαίνιση της "Madison Square Garden", η οποία στοίχισε 980 εκατομμύρια δολάρια! Οι Νικς βρίσκονται στην πρώτη θέση της λίστας του Forbes με τις ομάδες με την μεγαλύτερη αξία, η οποία υπολογίστηκε στα 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ τα

κέρδη των Νικς είναι 83 εκατομμύρια δολάρια. Στην δεύτερη θέση της λίστας, βρίσκονται οι Λέικερς με αξία που φτάνει το ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Στην τρίτη θέση είναι οι Σέλτικς, οι οποίοι αξίζουν 800 εκατομμύρια δολάρια, ενώ οι πρωταθλητές Χιτ φιγουράρουν στην έκτη θέση με το ποσό που αξίζουν αν ανέρχεται στα 625 εκατομμύρια. Στην τελευταία θέση της λίστας βρίσκονται οι Μπακς, οι οποίοι αξίζουν 312 εκατομμύρια αλλά μπαίνουν μέσα οικονομικά καθώς έχουν έλλειμμα.

Πρώτος στην λίστα με τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες του NBA είναι ο Κόμπε Μπράιαντ με κέρδη που φτάνουν τα 59.8 εκατομμύρια δολάρια. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Κόμπε, όπως και αρκετοί αθλητές της λίστας κερδίζει περισσότερα χρήματα από τα συμβόλαια που έχει με τις εταιρείες παρά από το μισθό του. Στην δεύτερη θέση και σε απόσταση οικονομικής αναπνοής είναι ο ΛεΜπρόν Τζέιμς με 57.6 εκατομμύρια δολάρια. Τρίτος είναι ο Ντέρικ Ρόουζ, τέταρτος ο Ντουέιν Ουέιντ, πέμπτος ο Κέβιν Ντουράντ, έκτος ο Καρμέλο Αντονι, έβδομος ο Αμάρε Στούντεμαϊρ, όγδοος ο Ντουάιτ Χάουαρντ, ένατος ο Κρις Πολ. Την πρώτη δεκάδα κλείνει ο Πάου Γκασόλ, που είναι ο πιο καλοπληρωμένος Ευρωπαίος παίκτης του NBA.

Keywords
Τυχαία Θέματα