Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ | Ενίσχυση με Ταντουρόφσκα για Ολυμπιακό Βόλου

Ο Ολυμπιακός απέκτησε την Αννα Ταντουρόφσκα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της με τη φανέλα της ομάδας του Βόλου στο ματς κόντρα στον Αρη.

Η Ταντουρόφσκα είχε αγωνιστεί και κατά την σεζόν 2010-2011 στον Ολυμπιακό Βόλου και είχε κατά μέσο όρο 7.3 πόντους. Η 23χρονη γκαρντ αγωνιζόταν στην Κρόσιγκ Σκοπίων

και είχε 14.6 πόντους κατά μέσο όρο. Το δελτίο της παίκτριας κατατέθηκε στην ΕΟΚ και έτσι η Ταντουρόφσκα έχει το δικαίωμα να ενισχύσει τη νέα της ομάδας στο ματς κόντρα στον Αρη.

Ταντουρόφσκα μπορεί να μας βοηθήσει σημαντικά, αφού έχει εμπειρία από την Α1 γυναικών από την προηγούμενη συμμετοχή της στην ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου στο πρόσφατο παρελθόν. Την καλωσορίζουμε στην ομάδα μας. Η μεταγραφή της ήρθε στην καλύτερη στιγμή, αφού μετά και τον τραυματισμό της Κυριατζίδου υπήρχαν ακόμη μεγαλύτερες ελλείψεις στο ρόστερ. Πάμε για να κερδίσουμε τον Άρη το ερχόμενο Σάββατο. Τα κορίτσια θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και πιστεύω πως και με τη συμπαράσταση των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε" τόνισε στο "Goalpost.gr" ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Καπουρνιώτης.

Πηγή: www.goalpost.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα