NBA | Μένει Ορλάντο ο Χάουαρντ και θέλει τίτλο!

Κάτοικος Ορλάντο και την επόμενη χρονιά θα είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ, καθώς οι δύο πλευρές σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσαν επισημοποίησαν την παραμονή του σούπερ-σταρ στους Μάτζικ μέχρι τη σεζόν 2012-2013.

Ο Χάουαρντ εμφανίστηκε μετανιωμένος για τον χαμό που δημιουργήθηκε γύρω από την μετακίνησή του και ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους των Μάτζικ για το τσίρκο που παιζόταν τόσο καιρό.

"Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που τελείωσε οριστικά όλη αυτή η ιστορία. Πάντα ήμουν πιστός και αυτό έρχεται πάνω από όλα. Πραγματικά ήταν δύσκολο να πάρω

μια απόφαση. Στους φιλάθλους δεν άρεσε το γεγονός ότι δυσκολεύτηκα τόσο πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξή του και την κατανόησή του. Μπορούμε να φτιάξουμε κάτι υπέροχο στο Ορλάντο, να πάρουμε το πρωτάθλημα", δήλωσε ο Ντουάιτ Χάουαρντ.

Καταλυτικό ρόλο στην απόφαση του Χάουαρντ να παραμείνει στο Ορλάντο, έπαιξε ο νέος πρόεδρος της ομάδας Αλεξ Μάρτινς, ο οποίος όπως φαίνεται του είπε τα σωστά πράγματα και τον έπεισε να παραμείνει στους Μάτζικ.

Keywords
Τυχαία Θέματα