Α ΕΣΚΑΝΑ | Μισιακός: "Ο Ιωνικός δεν φοβάται"

O Ιωνικός και παρά το γεγονός ότι στο 25' βρέθηκε να χάνει με 43-58 από τον Ίκαρο Ν. Σμύρνης βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει την ανατροπή και να φτάσει στη νίκη για την 21 αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΣΚΑΝΑ.

"Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Ίκαρος Ν. Σμύρνης είναι δυνατός στα εκτός έδρας παιχνίδια. Η αμυντική μας λειτουργία στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακή, δώσαμε το δικαίωμα στην αντίπαλη ομάδα να αποκτήσει ρυθμό βάζοντας εύκολα καλάθια. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιώσαμε κατά πολύ την άμυνα μας

ελέγξαμε τα rebounds και είχαμε περισσότερη υπομονή στην επίθεση", δήλωσε ο Δημήτρης Μισιακός ενώ στην συνέχεια ο τεχνικός του Ιωνικού ρωτήθηκε για το αν φοβήθηκε όταν ο Ιωνικός βρέθηκε στο -15:

"Όχι. Γνωρίζω τις δυνατότητες και την εμπειρία των παικτών μας. Είχαμε πίστη στην προσπάθεια μας μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Για το αν η ανατροπή επί του Ικάρου μπορεί να ανεβάσει την ψυχολογία του Ιωνικού σημείωσε πως "το τελευταίο εικοσαήμερο είχαμε κάποιους τραυματισμούς, οι οποίοι σαφώς μας επηρέασαν σ’ αυτούς τους αγώνες. Παρ’ όλα αυτά, η ψυχολογία μας ήταν καλή και ζητούσαμε αυτό να φανεί στον αγωνιστικό χώρο. Στον αγώνα με τον Ίκαρο, όλοι οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και ταυτόχρονα σε αυτό βοήθησε η επιστροφή του Πρινέα και του Μαλαφέκα οι οποίοι παρ’ ότι είχαν να παίξουν αρκετό καιρό, συνέβαλαν αποφασιστικά στη νίκη".

Ο Δημήτρης Μισιακός όμως ρωτήθηκε και για τα θετικά που αποκόμισε η ομάδα του από ματς με τον Ίκαρο: "Ασφαλώς η νίκη , αλλά το κυριότερο τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν οι παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο".
Όσον αφορά για το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ευρυάλη που «καίγεται» για βαθμού είχε να πει πως είναι ένα "δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας. Προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι με την ίδια υπευθυνότητα".

Στο τέλος, ο κόουτς Μισιακός ήθελε να εκφράσει κάποια πράγματα πέραν των ερωτήσεων που του έγιναν. Είπε λοιπόν, "Έχοντας φτάσει σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μας για την προσπάθεια που καταβάλουν, τον άμεσο συνεργάτη μου Καλογερόπουλο Κώστα, αλλά ταυτόχρονα και κάποιους άλλους αφανείς συνεργάτες, τους ανθρώπους της διοίκησης και πιο συγκεκριμένα τους Θάνο Πάλλη, Δημήτρη Καρτζόγλου, Νικήτα Συμεωνίδη, Νίκο Γιατρούδη και Πέτρο Ιωσηφίδη που με ανιδιοτέλεια και πάθος για το μπάσκετ, ασχολούνται όλο το 24ωρο, όχι μόνο με την ανδρική ομάδα, αλλά και με τα τμήματα υποδομής στα οποία παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια, τα αποτελέσματα της οποίας φαίνονται με την πάροδο του χρόνου. Στην παραπάνω προσπάθεια πολύτιμος αρωγός είναι και ο Αντώνης Χατζηκυριάκος που όλα αυτά τα χρόνια προσφέρει όλες του τις δυνάμεις για το καλό της ομάδας. Και φυσικά ότι αφορά το μπάσκετ του Ιωνικού Νικαίας, οφείλω να τονίσω ότι στηρίζεται στην πολύτιμη συμβολή και στις επιστημονικές γνώσεις του coach Θοδωρή Μπολάτογλου" .

Keywords
Τυχαία Θέματα