ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Με Λο κόντρα στον Πανιώνιο

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στο ΣΕΦ όπου θα αντιμετωπίσει (16/03, 17:00) τον Πανιώνιο και ο Ντούσαν Ίβκοβιτς θα έχει στην διάθεσή του τον Έισι Λο, ο οποίος θα βρίσκεται στην "ερυθρόλευκη" δωδεκάδα.

Οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκα πλησιάζουν αλλά ο Κάιλ Χάινς διαβεβαίωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες

είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ματς με την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

"Το μυαλό μας είναι μόνο στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και όχι στη Σιένα. Έχουμε αρκετές μέρες για να σκεφτόμαστε τους Ιταλούς. Η ομάδα ξεκουράστηκε σωματικά και ψυχολογικά και τώρα συνεχίζουμε τη δουλειά για τους επόμενους άμεσους στόχους μας", δήλωσε ο σέντερ του Ολυμπιακού και στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Πρώτος απ’ όλους είναι να τερματίσουμε στην πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και για να τα καταφέρουμε αυτό θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε τον Πανιώνιο. Μια ομάδα με πολλά νέα παιδιά και ενέργεια πάνω στο παρκέ"

Ο Βαγγέλης Αγγέλου από την πλευρά του δήλωσε: "Ο Πανιώνιος είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και σε ρόστερ και σε ρυθμό. Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στις συντεταγμένες του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Ο Πανιώνιος μπορεί να έχει τον ίδιο ψηλό ρυθμό και σε άμυνα και σε επίθεση και βασικό της όπλο είναι η ταχύτητα εκτέλεσης, κάτι που θα πρέπει να ελέγξουμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα