NBA | "Κανείς δεν πηδάει σαν τον Γκαρνέτ!"

Το εγκώμιο του Κέβιν Γκαρνέτ έπλεξε ο Ράζον Ρόντο μετά τη νίκη των Σέλτικς επί της παρέας του ΛεΜπρόν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πολύπειρος πάουερ φόργουορντ/σέντερ μπορεί να πηδήξει πιο ψηλά από οποιονδήποτε αντίπαλό του!

Ο Γκαρνέτ ήταν φόβος και τρόμος μέσα στο παρκέ, αφού σημείωσε 24 πόντους (10/16 σουτ) και μάζεψε 11 ριμπάουντ, δείχνοντας πως ακόμα και στα 36 του χρόνια μπορεί να σταθεί και με το παραπάνω στο πιο υψηλό επίπεδο. Βλέποντας, λοιπόν, τον συμπαίκτη του να… οργιάζει, ο Ρόντο δεν άντεξε και αποθέωσε τον άσο της ομάδας της Βοστώνης!

Ντοκ Ρίβερς ζήτησε να δίνουμε την μπάλα συνέχεια στον Γκαρνέτ. Οι αντίπαλοι ήταν πιο κοντοί και κανείς δεν μπορεί να πηδήξει τόσο ψηλά όσο πηδάει ο Κέβιν. Σηκώθηκε κάτω από το καλάθι και έβαλαν πολλά σουτ", δήλωσε ο ιθύνων νους των "κελτών", ο οποίος ήταν απλά απολαυστικός στη χθεσινή αναμέτρηση, καθώς σε 43 λεπτά συμμετοχής έβαλε 21 πόντους, μοίρασε 10 ασίστ, κατέβασε 6 ριμπαόυντ, ενώ έκανε και 1 κλέψιμο, έχοντας 9/16 σουτ.

"Υπερασπίστηκαν την έδρα τους, οπότε κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο με τη σειρά μας σε λίγες ημέρες", κατέληξε ο 26χρονος πλέι μέικερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα