NBA | Γκέι: "Το είχα..."

Με τον Ρούντι Γκέι να κάνει πράματα και θάματα στο παρκέ, οι Γκρίζλις "έκαψαν" τους Σανς με 104-93, πέτυχαν την τέταρτη σερί νίκη τους και παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από την τέταρτη θέση της Δύσης.

Ο 25χρονος σμολ φόργουορντ πήρε από το χέρι την ομάδα του Μέμφις, σημειώνοντας τους περισσότερους πόντους (32) του για φέτος, ενώ παράλληλα είχε 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 τάπα. Μάλιστα, πήρε το μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής (42 λεπτά) από όλες τις "αρκούδες" και ταυτόχρονα σούταρε τα περισσότερα δίποντα (20), ευστοχώντας στα 13! Με λίγα λόγια, ήταν ο βασικός υπαίτιος της

επικράτησης των Γκρίζλις, απέναντι στην παρέα του Στιβ Νας.

"Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που είχα και κάποιες στιγμές δεν μπορούσε να σκοράρει κανένας συμπαίκτης μου, οπότε εγώ έπρεπε να ρισκάρω περισσότερο στην επίθεση", παραδέχτηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γκέι.

"Απλά προσπάθησα να δημιουργήσω τις καλύτερες καταστάσεις για την ομάδα μου και να την βοηθήσω, να παραμείνω επιθετικός και να κάνω ότι καλύτερο μπορώ", σχολίασε ο Αμερικανός σταρ των Γκρίζλις.

Η ομάδα του Μέμφις βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θα παλέψει με νύχια και με δόντια, ώστε να καταφέρει να τερματίσει μέσα στην τετράδα της δυτικής περιφέρειας και να εξασφαλίσει έτσι το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ του μαγικού κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα