NBA | Το διασκεδάζει ο Γκρίφιν!

Η τελευταία επίσκεψη στην γενέτειρά του, Οκλαχόμα, στις 21/3, είχε ως αποτέλεσμα να φύγει με σκυμμένο το κεφάλι, αφού οι Κλίπερς γνώρισαν την ήττα με 114-91 από τους Θάντερ... Χθες, βρέθηκε ξανά στο ίδιο γήπεδο, ωστόσο, αυτή τη φορά χαμογέλασε στο τέλος, αφού η ομάδα του Λος Άντζελες πανηγύρισε μεγάλη νίκη με 100-98!

Ο λόγος για τον Μπλέικ Γκρίφιν, ο οποίος επισκέφτηκε για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα λίγων ημερών την πόλη όπου μεγάλωσε και έπαιξε μπάσκετ στο κολλέγιο.

"Για μένα, το ότι επιστρέφω στην Οκλαχόμα και παίζω μπροστά στους φίλους και την οικογένειά

μου, είναι πάντα διασκεδαστικό", σχολίασε ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ και πρόσθεσε: "Πάντως, το πιο σημαντικό είναι να κοιτάζουμε να παίρνουμε νίκες και εδώ είναι ένα δυνατό μέρος για να παίξει κάποιος. Είμαι πολύ περήφανος με τον τρόπο που αγωνίστηκαν οι συμπαίκτες μου και αποδράσαμε με το διπλό".

Το βράδυ της Τετάρτης (11/4) ο 23χρονος άσος είχε 16 πόντους, 12 ριμπάουντ και 7 ασίστ, επίδοση που θα ήταν η καλύτερή του εφόσον μοίραζε μια ακόμα τελική πάσα... Ο Γκρίφιν βοήθησε πολύ τους "Κλιπς" να φτάσουν στη μεγάλη νίκη, όμως δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα στον κορυφαίο της αναμέτρησης, Κρις Πολ.

"Αυτός είναι ο λόγος που είναι ο καλύτερος στην περιφέρεια, καθώς έχει την ικανότητα να παίρνει πάνω του τα παιχνίδια", σχολίασε ο σούπερ σταρ του Λος Άντζελες για τον "CP3" και συμπλήρωσε: "Γι’ αυτό είναι ο τύπος μας και όταν έχει την μπάλα στα χέρια του, λειτουργεί τέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα