NBA | All-Star Game: Τους... ζάλισε ο "επιδέξιος" Λίλαρντ, από το κέντρο ο Ντομινίκ!

Ο πλέον επιδέξιος σταρ του ΝΒΑ αποδείχθηκε ο... πρωτάρης Ντέμιαν Λίλαρντ, ο οποίος... χάζεψε τους πάντες με τις ικανότητές του και παρότι ρούκι έδωσε μαθήματα στις "παλιοσειρές" και κατέκτησε την πρωτιά στο στο διαγωνισμό δεξιοτήτων του All-Star Game!

Ο Λίλαρντ ολοκλήρωσε μία σειρά από τεστ σε πάσα, ντρίμπλα και σουτ στον τελικό στον εκπληκτικό χρόνο των

29,8''! Ετσι, ο ρούκι γκαρντ των Μπλέιζερς νίκησε με χαρακτηριστική άνεση τον αντίπαλό του στον τελικό του "Skills Challenge", Τζρου Χόλιντεϊ των Σίξερς, ο οποίος ναι μεν ήταν καλός, αλλά όχι και τόσο ώστε να πιάσει κορυφή! Ο άσος της Φιλαδέλφεια στον τελικό έκανε χρόνο 35,6'' και το μόνο που κατάφερε να κερδίσει ήταν το χειροκρότημα...

Πριν από τον τελικό του διαγωνισμού δεξιοτήτων ο μεγάλος νικητής Ντέμιαν Λίλαρντ είχε αποκλείσει τον Τζέρεμι Λιν (Ρόκετς), αλλά και τον περσινό νικητή του διαγωνισμού Τόνι Πάρκερ, που... απογοήτευσε με την επίδοσή του (48.7''). Μάλιστα, ο γκαρντ των Μπλέζιερς στον προκριματικό γύρο έκανε ακόμη καλύτερο χρόνο (28,8'')!

Απ' την Ανατολή, ο Τζρου Χόλιντεϊ πέταξε εκτός τελικού τον Τζεφ Τιγκ των Χοκς, ο οποίος ήταν και ο πιο... άργος με 49,4'' και τον Μπράντον Νάιτ (Πίστονς).

Στα προηγούμενα All-Star Game νικητές ήταν οι: Τόνι Πάρκερ (2012), Στίβεν Κάρι (2011), Στιβ Νας (2005 και 2010), Ντέρικ Ρόουζ (2009), Ντερόν Ουίλιαμς (2008), Ντουέιν Ουέιντ (2006 και 2007), Μπαρόν Ντέιβις (2004) και Τζέισον Κιντ (2003).

Ο άλλοτε σούπερ-σταρ του Παναθηναϊκού Ντομινίκ Ουίλκινς απέδειξε ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται και ευστόχησε από το κέντρο διαγωνισμό Shooting Stars! Ο 53χρονος πλέον σταρ, που η μονομαχίες του με τον Μάικλ Τζόρνταν στους διαγωνισμούς καρφωμάτων έχουν αφήσει εποχή, συμμετείχε στο διαγωνισμό "Shooting Stars", που αποτελείται από ομάδες με έναν εν ενεργεία παίκτη, έναν παλαίμαχο και μία παίκτρια του WNBA και διαγωνίζονται στα σουτ. Ο Ντομινίκ είχε συμπαίκτες/τριες τον Κρις Μπος και την Σουίν Κας και η ομάδα του Μαϊάμι ήταν και η μεγάλη νικήτρια του τελικού!

Η έτερη ομάδα που έφτασε στον τελικό, αλλά βρήκε μπροστά της τον τεράστιο Ντομινίκ Ουίλκινς και το... "αφεντικό" Κρις Μπος ήταν εκείνη της Νέας Ορλεάνης με τους Ράσελ Ουέστμπρουκ, Ρόμπερτ Χόρι και Μάγια Μουρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα