Marketing | H Nike Basketball παρουσιάζει τα παπούτσια που άλλαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού

Μερικά από τα πιο εμβληματικά παπούτσια που φορέθηκαν από τα μεγαλύτερα αστέρια του Αμερικανικού μπάσκετ και τους έφεραν στην κορυφή.

Τα παπούτσια αυτά έχουν δημιουργηθεί με βάση τις ανάγκες και την προσωπικότητα των αθλητών με σκοπό να πετύχουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Η συλλογή περιλαμβάνει τα: LEBRON X -αφιερωμένο στον πολυτιμότερο παίκτη της φετινής σεζόν τον Lebron James, Nike Hyperdunk+2012,

Nike Zoom KOBE IV και Nike Zoom KD IV.

LEBRON X


Η έμπνευση των LEBRON Χ έρχεται από την δημιουργία του διαμαντιού το όποιο με το πέρασμα των χρονών την θερμότητα και την πίεση γίνεται ένας πολύτιμος λίθος. Τα LEBRON Χ είναι κατασκευασμένα για δυναμική συγκράτηση και προσφέρουν εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών κατά την πρόσκρουση, ελαφριά εφαρμογή και αίσθηση, για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες ενός από τους πιο εκρηκτικούς παίκτες. Συνδυάζοντας 4 από τις πιο προηγμένες τεχνολογίες της Nike, το παπούτσι διαθέτει το Nike Zoom unit, την τεχνολογία Flywire, την Hyperfuse κατασκευή και φυσικά υποστηρίζει την εφαρμογή Nike+ Basketball, φέρνοντας το παπούτσι σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.

NIKE HYPERDUNK+ 2012


Οι καινοτομίες του 2008 — η τεχνολογία Flywire και το σύστημα Lunarlon της Nike — εξελίσσονται σημαντικά μέσα από το Hyperdunk+ 2012 και μας προσφέρουν ένα ελαφρύ παπούτσι, που επιτρέπει στο πόδι να αναπνέει και έχει πλευρική σταθερότητα. Το Nike Hyperdunk+ 2012 δημιουργήθηκε από την ομάδα των καλύτερων σχεδιαστών της Nike Basketball — του Eric Avar, του Leo Chang και της Tracy Teague, μεταξύ άλλων.

Εκείνο όμως το στοιχείο που θα αλλάξει για πάντα τους όρους του παιχνιδιού είναι η ενσωματωμένη τεχνολογία Nike+ Pressure Sensor σε κάθε παπούτσι. Η τεχνολογία αυτή συλλέγει πληροφορίες σχετικά με τις κινήσεις του αθλητή και στη συνέχεια μεταδίδει τα δεδομένα αυτά στο κινητό του τηλέφωνο, εμπνέοντας τον μπασκετμπολίστα να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις του. Τώρα πια, το σλόγκαν «Just Do It» δεν βρίσκεται μόνο στις σελίδες των περιοδικών και στις οθόνες των υπολογιστών· παίρνει σάρκα και οστά και στα παπούτσια.

NIKE ZOOM KOBE IV

Κάποια στιγμή στη μακροχρόνια πορεία σχεδίασης παπουτσιών, κάποιος υπέθεσε ότι μόνο το υπερβολικό βάρος και η πλούσια επένδυση θα μπορούσαν να προστατεύσουν τους παίκτες από τραυματισμούς. Τον μύθο αυτό έρχεται να καταρρίψει το Nike Zoom Kobe IV, που αποδεικνύει ότι ένα χαμηλό παπούτσι σε συνδυασμό με κορυφαία στήριξη ήταν εφικτό — ακόμη και για έναν από τους πιο ευέλικτους παίκτες στην ιστορία του μπάσκετ!

Το παρατσούκλι του Kobe (Black Mamba) και η επιθυμία του για ένα minimal σχεδιασμό ήταν η έμπνευση για το Nike Kobe IV. «Κατορθώσαμε να συνδυάσουμε τις ανάγκες του Kobe σε επιδόσεις με το στυλ του, με έναν τρόπο που αμφισβητούσε τους καθιερωμένους κανόνες, κάτι στο οποίο στοχεύαμε από την αρχή» δήλωσε ο Eric Avar, σχεδιαστής της ομάδας Nike Basketball.

NIKE ZOOM KD IV


Το παπούτσι που

Keywords
Τυχαία Θέματα