ΝΟΤΟΣ | Παραίτηση Γολέμη από Παπάγου, ανέλαβε ο Καϊμάκης

Την απόφασή του να παραιτηθεί από την προεδρεία του Παπάγου ανακοίνωσε στο ΔΣ της Δευτέρας (03/09) ο Αριστείδης Γολέμης, μετά την εκλογή του ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ.

Ο κ. Γολέμης γνωστοποίησε στο Διοικητικό Συμβούλιο ότι κατά τις αρχαιρεσίες της Ε.Ο.Κ που διεξήχθησαν την 2-9-2012, εκλέχτηκε μέλος του Δ.Σ. αυτής και στη συνέχεια ανέλαβε και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος. Λόγω όμως της ανάληψης της θέσης αυτής θεωρεί ότι αυτή αποτελεί ασυμβίβαστο με την ιδιότητα του Προέδρου του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ αλλά και του

απλού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα υπόλοιπα μέλη δέχτηκαν το αίτημα του και ευχαριστώντας τον και ομόφωνα αποφάσισαν να ονομάσουν τον κ. Αριστείδη Γολέμη ως Επίτιμο μέλος και Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΠΑΓΟΥ, προς αναγνώριση της ανεκτίμητης και πολύχρονης προσφοράς του στον Αθλητικό Σύλλογο Παπάγου.

Πρόεδρος πλέον της ομάδας είναι ο Αναστάσιος Καϊμάκης, ο Σπύρος Βαρυπάτης, Α΄ Αντιπρόεδρος και ο Χαράλαμπος Γουσέτης, Β΄ Αντιπρόεδρος Δ.Σ.

Θέση στο Δ.Σ ως πρώτο αναπληρωματικό μέλος πήρε ο Κώστας Ρέππας ενώ τη θέση του τιμ μάνατζερ ανέλαβε ο πρώην παίκτης των «στρατηγών» Νίκος Παπαδέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα