Marketing | Intersportcamps 2012

Τα INTERSPORT Camps, η πρότυπη αθλητική ακαδημία της INTERSPORT, επιστρέφουν στις 6 Σεπτεμβρίου με το προπονητικό πρόγραμμα της κολύμβησης ειδικά για παιδιά από 9 έως 15 ετών.

Τα INTERSPORT Camps είναι μία πρότυπη αθλητική ακαδημία η οποία έχει στόχο να δείξει στα παιδιά από 5 έως 16 ετών τη διασκεδαστική, ομαδική και ευχάριστη πλευρά του αθλητισμού ώστε να τον αγαπήσουν και να

τον εντάξουν στη ζωή τους.

Τα πρώτα προγράμματα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου πραγματοποιήθηκαν ήδη με μεγάλη επιτυχία δίνοντας σε περισσότερα από 300 παιδιά τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους άθλημα. Τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει το προπονητικό πρόγραμμα της κολύμβησης το οποίο θα κλείσει τα φετινά INTERSPORT Camps.

Κατά τη διάρκεια του camp, τα παιδιά συμμετέχουν σε προπονήσεις οι οποίες στοχεύουν στην βελτίωση της τεχνικής τους και της φυσικής τους κατάστασης. Σημαντικό στοιχείο του προγράμματος αποτελούν παράλληλα η βιντεογράφηση και η χαρτογράφηση της σωματικής σύνθεσης των αθλητών που δίνουν στους προπονητές τη δυνατότητα να αξιολογούν με πλήρη λεπτομέρεια την τεχνική τους και να παρέχουν συμβουλές για κάθε παιδί ξεχωριστά ανάλογα με το επίπεδο αλλά και την ηλικία τους.

Το προπονητικό camp της κολύμβησης θα διεξαχθεί κατά το διάστημα 6 – 9 Σεπτεμβρίου στο αθλητικό κέντρο SPORTCAMP, στο Λουτράκι.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:
www.intersport.gr
27440-23999
27440-66860

Keywords
Τυχαία Θέματα