HOT SPOT | Ο Κλέιζα, η "σαβούρα" και η αγκωνιά (vids)

Την παράσταση έκλεψε στο φιλικό της Λιθουανίας κόντρα στο Βέλγιο την Τρίτη (6/8) στο Κάουνας, ο Λίνας Κλέιζα. Όχι, μην νομίζετε ότι ο άλλοτε φόργουορντ του Ολυμπιακού και νυν της Φενέρ έθελξε με την απόδοσή του. Τουναντίον, ήταν αρνητικός πετυχαίνοντας μόλις 3 πόντους. Ωστόσο, τα κατορθώματά του είχαν αν μη τι άλλο εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Τι έκανε; Αρχικά "έφαγε" μια ωραία "σαβούρα"! Η προσπάθειά του να σώσει την κατοχή για την ομάδα του στέφθηκε με απόλυτη... αποτυχία, καθώς όχι μόνο δεν τα κατάφερε, αλλά έγινε και... ένα με το παρκέ, αφού γλίστρησε! Χειροκροτήθηκε πάντως από το κοινό, που αναγνώρισε την προσπάθειά του...

Υπάρχει κι άλλο... κατόρθωμα, όμως. Ο Κλέιζα είχε νεύρα χθες και δεν μπόρεσε να τα συγκρατήσει, με τη συμπεριφορά του να είναι προκλητική. Ο Λιθουανός άσος εκνευρίστηκε σε μια φάση από το πιεστικό -αλλά ταυτόχρονα μέσα στα αθλητικά πλαίσια- μαρκάρισμα του Ζαν-Μαρμ Εμγουέμα και τον... περιποιήθηκε αναλόγως. Πρώτα, τον έριξε στο παρκέ με αγκωνιά, ενώ ολοκλήρωσε την... ωραία χειρονομία του, πετώντας του επιπλέον και την μπάλα! Ο παίκτης της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ εισέπραξε την τεχνική ποινή των διαιτητών και αποσύρθηκε στον πάγκο από τον Γιόνας Καζλάουσκας, προκειμένου να "ξεθολώσει" και να... καλμάρει τα νεύρα του.

Η τούμπα του Κλέιζα:


Τα νεύρα και η τεχνική ποινή:

Keywords
Τυχαία Θέματα